Haberler

Silivri'de Yalnız Yaşayan Melahat Düvenci, 2 Evini Kızılay'a Bağışladı

Silivri’de yalnız yaşayan Melahat Düvenci, 2 evini Kızılay’a bağışladı.

Silivri'de yalnız yaşayan Melahat Düvenci, 2 evini Kızılay'a bağışladı. Örnek bir bağışa imza atan Melahat Düvenci, hayırseverlere çağrıda bulunarak Kızılay'a bağış yapmalarını istedi.

Selimpaşa'da yaşayan Melahat Düvenci, 2 evini Kızılay'a bağışladı. Silivri Kaymakamlığında düzenlene bağış töreninde konuşan hayırsever Melahat Düvenci, "Dünyada gezmediğim sadece Rusya ve Almanya kaldı. Üç pasaportumda dolmak üzere, sizlere gelerek tanışmayı çok istedim. Ama Emniyet müdürü Mustafa oğlum vesile oldu. İnsanları seviyorum. En büyük zevkim hediye vermek "dedi.

Kaymakamlık makamında düzenlenen törende konuşan İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar da "Az veren candan çok veren maldan verir diye bir atasözümüz var. Bizim gücümüz canımıza yettiği için bizler Kızılay'a kan bağışı yapabiliyoruz. Ama Melahat teyzemiz gibi malı olanlarda bunları bağışlamak suretiyle Kızılay'a katkı sağlıyorlar. Çünkü Kızılay tüm Milletin malıdır ve milletimizin zor zamanında yanında olan bir kurumdur. Bu örnek davranışı için sizleri tebrik ediyoruz, kutluyoruz. İnşallah bu davranışınızda başkalarının böyle bir adım atmasına vesile olur" diye konuştu.

Törende söz alan Kızılay Silivri Şube Başkanı Erkin Erkuş, "Bizi Melahat hanımla tanıştıran Silivri eski emniyet müdürümüz Mustafa Güntekin'e ayrıca teşekkür ediyoruz. Tüzüğümüz gereği Melahat Hanıma Altın madalya, berat belgesini ve taahhütnamesini takdim edeceğiz" ifadesini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Kızılay'a iki daire bağışlayan Melahat Düvenci'ye ödül ve belgeleri takdim edildi. Ayrıca Kızılay tarafından katkılarından dolayı Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar'a, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a, Silivri Eski Emniyet müdürü Mustafa Güntekin'e plaket takdim edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selimpaşa Düvenci Silivri Kızılay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title