Haberler

Ölüm Kiraz Satarken Yakaladı

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde bir kişi, kiraz sattığı esnada kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde bir kişi, kiraz sattığı esnada kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kırkağaç ilçesinde yaşayan 66 yaşındaki Mehmet Demirci, geçimini sağlamak üzere topladığı kirazları satmak üzere Kırkağaç Kapalı Spor Salonu önüne geldi. Sıcak havada kirazları satmak isteyen Demirci, bir an 'göğsüm ağrıyor' diyerek yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Demirci'nin kalp krizi geçirdiğini fark ederek ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Acil servis personelleri daha sonra Demirci'yi ambulansla Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Demirci, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

GERİYE BİR KASA KİRAZ VE TERAZİSİ KALDI

Mehmet Demirci'nin kalp krizi geçirdiğini gören arkadaşları, Demirci'nin ölümüyle büyük bir üzüntü yaşadı. Bazı arkadaşları, yaşlı vatandaşın kalp krizi geçirmeden bir kaç dakika önce ilaç içtiğini ifade etti. Topladığı kirazları sattığı esnada hayatını kaybeden Mehmet Demirci'den geriye bir kasa kiraz ve terazisi kaldı. Demirci, Gelenbe mahallesine bağlı Kuyucak'ta toprağa verildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Demirci Kırkağaç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title