Haberler

Maganda Kurşunu Genç Kızın Kafasını Sıyırdı

Güncelleme:

Aksaray'da düğün evinde atılan silahtan çıkan maganda kurşunu 17 yaşındaki genç kızın kafasına isabet etti. Genç kız faciadan kıl payı kurtuldu.

Aksaray'da düğün evinde atılan silahtan çıkan maganda kurşunu 17 yaşındaki genç kızın kafasını sıyırarak yaralanmasına neden oldu.

DÜĞÜNDEN SIKILAN KURŞUN KAFASINI SIYIRDI GEÇTİ

Olay, Yeni Sanayi Mahallesi 95. Cadde 3 Nolu evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yurtdışında yaşayan Bozkurt ailesi yakınlarını ziyaret etmek için mahalleye geldi. Bahçede oturdukları sırada karşı evde yapılan düğünden sıkılan maganda kurşunu 17 yaşındaki Yasemin Bozkurt'un kafasına isabet etti. Kurşun Bozkurt'un kafasını sıyırıp geçerken, yaralanan Bozkurt ailesi tarafından özel bir hastaneye götürüldü. Burada tedavi altına alınan Bozkurt büyük tehlike atlatırken, kafasına yapılan pansumanın ardından taburcu edildi.

BABASI OLAY ANINI ANLATTI

Olayı anlatan baba Hadi Bozkurt (42), "Biz bahçede oturuyorduk. Bir anda çocuğum bağırdı. Biz de telaşla ne olduğunu şaşırdık. Karşı tarafta yapılan düğünden atılan kurşun kızımın kafasını sıyırmış geçmiş Allah'a şükür. Karşı evde düğün vardı zaten. Daha önce havai fişek atmışlardı. Daha sonra oğlum silah attıklarını söyledi. Ben de Türkiye'de normal dedim" dedi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olay mahalline giden polis geniş çaplı araştırma yaparken, evde yapılan aramada mermi çekirdekleri bulundu. Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından incelemeler yapılırken, soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yasemin Bozkurt Aksaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title