Haberler

Özdere Açıklarında 41 Kaçak Göçmen Yakalandı

Özdere açıklarında 41 kaçak göçmen yakalandıİZMİR'in Menderes ilçesine bağlı Özdere Mahallesi açıklarında, lastik botla yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmeye çalışan, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 41 kaçak göçmen yakalandı.

Özdere açıklarında 41 kaçak göçmen yakalandı

İZMİR'in Menderes ilçesine bağlı Özdere Mahallesi açıklarında, lastik botla yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmeye çalışan, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 41 kaçak göçmen yakalandı.

Dün saat 07.10'da, sahil güvenlik mobil radarı tarafından, Özdere açıklarında, lastik bot içerisinde bir grup kaçak göçmenin bulunduğu tespit edildi. Bölgeye gönderilen sahil güvenlik botundaki görevliler, lastik bottaki kaçakları durdurdu. Lastik botta bulunan 14'ü Angola, 9'u Orta Afrika Cumhuriyeti, 5'i Liberya, 4'ü Kongo, 3'ü Filistin, 2'si Güney Afrika Cumhuriyeti, 1'i Irak, 1'i Mali, 1'i Moritanya ve 1'i Sierra Leone uyruklu olmak üzere toplam 41 kaçak göçmen yakalandı.

22'si erkek, 16'sı kadın, 3'ü çocuk olan kaçak göçmenler, yapılan işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürülğü'ne teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menderes Özdere Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title