Haberler

Özden Örnek'in Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

"Balyoz Planı" davasında 20 yıl hapis cezasına çarptırılan eski Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Özden Örnek, safra kesesinden ameliyat edildi.

"Balyoz Planı" davasında 20 yıl hapis cezasına çarptırılan eski Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Özden Örnek, safra kesesinden ameliyat edildi. Özden'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Bakırköy Bölgesi Genel Sekreterliği'nden yapılan açıklamada, "Oramiral Özden Örnek'e, bu sabah 09.00'da Prof. Dr. Necmi Ayanoğlu Devlet Hastanesi'nde daha öncesinden planlanmış olan Laparaskopik Kolesistektomi ameliyatı yapılmıştır. Başarıyla geçen ameliyat sonrası genel durumu iyi olan ve hayati fonksiyonları normal devam eden Oramiral Özden Örnek'in tedavisi Prof. Dr. Necmi Ayanoğlu Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği'nde devam etmektedir. Kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesi hususunda saygılarımızla sunarız." denildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Özden Örnek Bakırköy Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title