Haberler

Özdemir Erdoğan İle İkinci Bahar

UNIQ İstanbul, "Söyleyecek Sözü Olanlar" isimli konser serisini 2 Eylül Cuma akşamı muhteşem bir konserle başlatıyor!

İstanbul Caz Festivali kapsamında geçtiğimiz Temmuz'da UNIQ Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluşan Özdemir Erdoğan, yoğun istek üzerine bu kez UNIQ İstanbul organizasyonuyla aynı sahnede sevenlerini bekliyor.

Adeta bir stand-up gösterisine dönüşecek bu harika müzik şöleninde, "İkinci Bahar", "Keman Öğretmeni", "Bana Ellerini Ver", "Baharda Kuşlar Gibi", "Küçük Bir Aşk Masalı", "Sevdim Seni Bir Kere" gibi Türk müzik tarihinin imza eserleri arasına girmiş şarkıların yanı sıra, müthiş yorumuyla hayat bulan türküler, fado, flamenko ve caz standartları yer alacak.

Atmosferiyle konuklarına şehir içinde olduklarını unutturan, bambaşka geceler sunan UNIQ Açıkhava Sahnesi, Özdemir Erdoğan'ın eşsiz sesiyle müzik tarihinin hiç bilinmeyen yönlerine, çok özel anılara tanıklık etmeye hazır.

"Dünya şirini bir bahçe… Çepçevre yemyeşil ağaçlar, sarmaşıklar… İster yere atılmış minderler, ister sandalyelerde oturarak izleyin, etrafınızda kelebekler uçuşurken… Yani nasıl doğal bir güzellik dekor oluyor müziğe… Rumeli Hisarı Konser Alanı kapatıldığından bu yana, İstanbul ilk defa bu kadar harika bir Açıkhava konser alanı kazandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özdemir Erdoğan İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title