Haberler

Oyuncular Sendikası Füsun Demirel'e Destek Verdi

Güncelleme:

Oyuncular Sendikası ve Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali, Füsul Önal'ın yaptığı açıklamalar nedeniyle dizi kadrosundan çıkartılmasını kınadı.

Sosyal medyada maruz kaldığı saldırıdan sonra rol aldığı 'Aile İşleri' adlı diziden çıkarılan Füsun Demirel'e meslek örgütü Oyuncular Sendikası ve Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali'nden destek mesajları geldi.

''FÜSUN DEMİREL YALNIZ DEĞİLDİR''

Cumhuriyet gazetesinde pazar günü yayımlanan söyleşisinde "Gerilla annesi rolünü oynamak isterdim" sözlerini kullanmasının ardından sosyal medyada lince uğrayan, rol aldığı ATV dizisi 'Aile İşleri'nin kadrosundan çıkarılan Füsun Demirel 'e Oyuncular Sendikası ve Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali 'nden destek geldi. Oyuncular Sendikası adına yapılan açıklamada, başarılı oyuncunun dizideki görevine tek taraflı olarak son verilmesi kınanırken, Filmmor'un sosyal medya hesaplarından paylaşılan mesajda da "Füsun Demirel yalnız değildir" denildi.

Oyuncular Sendikası'nın açıklaması şu şekilde:

"Oyuncular Sendikası, oyuncuların çalışma koşullarını iyileştirmek için çalışmalar yürütmekle yükümlüdür. Bu çerçevede yaptığı faaliyetlerden bir tanesi de, oyuncu sözleşmelerinin hukuka uygun bir şekilde yapılmasını sağlamaktır. Sendikamızın sözleşmeler konusunda yürüttüğü genel faaliyetlerin yanı sıra üyelerimiz dilediği takdirde dikkat edilmesi gereken konular hakkında sendika avukatlarımızdan görüş alabilir, sözleşmelerini haklarının bilincinde olarak düzenleyebilirler. Bununla beraber maalesef hâlâ sözleşmelerimizde hukuka aykırı birçok maddenin dayatılması ile karşı karşıya kalıyoruz. Üyemiz Füsun Demirel'in sözleşmesinde yer alan hukuka ve insan haklarına aykırı maddeler nedeniyle işine tek taraflı olarak son verildi. Bu ve bunun gibi maddeler sadece Füsun Demirel'in sözleşmesinde değil hemen hemen tüm sözleşmelerde yer almaktadır."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Füsun Demirel Medya Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (599)

mucahit Mobil-ANDROID:

Ermeni oldunuz Çarli oldunuz fransız oldunuz bi Türk olmadıniz. simdikte torerist annesi oldunuz yazıklar olsun

78
3
yanıtYanıtla
BUNLARI KİM YAPTI ?...ALLAH ALLAH (c.c).:

''''TRT ŞEŞ'''' denen kepazeliği kim AÇTI ?. . . Barzani, yıllardır ”BAĞIMSIZ KÜRDİSTANI KURACAĞIZ”, ”BAĞIMSIZ KÜRDİSTANI KURACAĞIZ” diye zırvaladığı halde, Kuzey Irak’ta BARZANİ’NİN MECLİSİNİ KİM inşa etti ?. . . BARZANİ’nin YOLLARINI, OKULLARINI, AVM''LERİNİ kim yaptı ?. . . Barzani’yi AKP Kongresine DAVET EDİP, KONUŞTURAN kimdi?. . . YILLARDIR, HDP Mitinglerinde “APO POSTERLERİ”, “PKK BAYRAKLARI, “KÜRDİSTAN BAYRAKLARI” açılmasına GÖZ YUMAN kim?. . . İDAM CEZASINI GETİRMEYEN ?. . . ÇIKARIN YÜZÜNÜZDEKİ MASKEYİ

77
3
yanıtYanıtla
asmak:

Alayıni asican aga alayi hain !!

60
3
yanıtYanıtla
sanattan uzak:

sanatçı topluma örnek olmalıdır. kürt çocuklarını dağa heveslendiren birisi sanatçı olamaz. olsa olsa bir paçavra olur

55
4
yanıtYanıtla
rüya:

Ne Kadar cahil ve anlayissiz insanlar var. Bir sanatci her rolü üslenebilir. ne var Bunda, Türk sinemasinda düsman rolünü yapanlar, casus rolünü, eskiya gerilla. eskiden az mi seyrettik. Füsun demirel cok basarili sanatci. Diziden cikaranida kiniyorum. sanatcilara saygida kalmadi. kültürsüz insanlar azcik kitap okuyun sonra düsünerek yorumlarinizi yazin.

4
54
yanıtYanıtla
Ali:

Yorum yazmamda senin gibi konunun içeriğini bile bilmeyen mallar yüzünden yazasim geldi rüya görmeye çok alişmişsin

yanıt0
yanıt0
Turan:

bunların hepsi hain sendikacılara bir bakın

52
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

KADINA HAKSIZLIK YAPILIYORRRRRRRRRRRRRRRRR

0
54
yanıtYanıtla
dadaşş:

oyuncular bu ortamda şehit olan asker ve polisler için neden ayağa kalkmıyor. bir pkk sevici vatan hainini destekliyor demekki hepsi aynı yolda vatan hainleri

49
4
yanıtYanıtla
A.veli:

Öyle Milleti kiskirtan sanatci olmaz olsun. Cok merakliysa Viz Viz etmeden daga ciksin . Böyleleri ve destek verenler TC Topraklarinda barinamasin. Bunlara para kazandiran kanalllar kapansin.

49
4
yanıtYanıtla
Tüm 599 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title