Haberler

Oyuncu Saruhan Hünel, Darp ve Tehdit Davasında Beraat Etti

Güncelleme:

Oyuncu Saruhan Hünel'in, Eda Sönmez'i darp ve tehdit ettiği iddiasıyla yargılandığı davada, delil yetersizliğinden beraatine karar verildi.

Oyuncu Saruhan Hünel'in, Eda Sönmez'i darp ve tehdit ettiği iddiasıyla yargılandığı davada, delil yetersizliğinden beraatine karar verildi. İstanbul 49. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz sanık Saruhan Hünel ile avukatları katıldı. Müşteki Eda Sönmez'i avukatı Zülbiye Şahin temsil etti.

BERAATİNİ İSTEDİ

Duruşmada, dosyanın uzlaştırma bürosundan döndüğü, tarafların uzlaşamadığını bildirildiği açıklandı. Esas hakkındaki savunması sorulan sanık Hünel, dosyadaki raporun olaydan 1 hafta sonra alındığını belirterek, beraatini istedi. Müvekkilinin aleyhine müşteki beyanı dışında bir delili olmadığını savunan sanık avukatı, "Müşteki gazetecidir, böyle bir delilsiz olayı kendisi bile haber yapmazdı. Dosyada ne bir tanık ne de bir kamera kaydı vardır.

Oyuncu Saruhan Hünel, Darp ve Tehdit Davasında Beraat Etti

Müvekkil dava süreci boyunca soyut anlamda ceza görmüştür. Zira birçok projesi iptal olmuş ve kamunun gündeminde bu şekilde kalmıştır. Müvekkilin lekelenmeme hakkına riayet edilmemiştir. Delil yetersizliğinden beraatine karar verilmesini istiyoruz." ifadesini kullandı.

DAVADAN BERAAT ETTİ

Müşteki vekili Şahin de söz alarak, şikayetlerinin devam ettiğini ve müvekkilinin şiddet gördüğünü belirterek, sanığın cezalandırılmasını talep etti. Davayı karara bağlayan mahkeme, dosyadaki suçları sanığın işlediğine dair delil elde edilemediğinden üzerine atılı suçlardan ayrı ayrı beraatine hükmetti.

Oyuncu Saruhan Hünel, Darp ve Tehdit Davasında Beraat Etti

İDDİANAMEDEN

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Saruhan Hünel'in bir süre arkadaşlık yaptığı Eda Sönmez'i önce Temmuz 2015'te Taksim'de, Eylül 2015'te de Etiler'de darbettiği ve ona hakaret ettiği anlatılıyordu.

İddianamede, her iki eylem için sanık Hünel'in, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "basit yaralama", "basit tehdit" ve "hakaret" suçlarından 3 yıl 11 ay 15 günden 14 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılması talep ediliyordu.

Kaynak: AA / Güncel

Saruhan Hünel İstanbul Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

Kübraaa:

Ablacım göz farını taşırmıssın :)

18
2
yanıtYanıtla
ALENA:

KÜBRA BİN YAŞA AYNEN ÖYLE FAZLA GELMİŞ FAR :))))))))))))))))

yanıt0
yanıt0
ALENA:

KADINLARDAN KORKULUR VALLA BENDE KADINIM AMA BUKADARI DA PESSSS

yanıt0
yanıt0
ASLI:

YAZIK ÇOK YAZIK BU ÜLKEDE KADINLARA Bİ PAPAĞAN KADAR DEĞER BİLE VERİLMİYOR.

7
7
yanıtYanıtla
rex:

ne alakası var sizde iyice mala bağlamışsınız. kadın vurdu dövdü diyor da ne malum dogru soyledıgı gözünle gördün mü böyle bi yorum yapıyorsun.

yanıt4
yanıt0
ASLI:

TABİ TABİ KADININ YÜZÜNDEKİ MORLUKLAR YARA İZLERİ KENDİLİĞİNDEN OLUİDU HERHALSE. YA ERKEK MİLLETİ DEĞİLMİ HEPSİ AYNI AL BİRİNİ ÇARP ÖTEKİNE AMA SAĞLAM ÇARPKİ YERDEN KALKAMASINLAR.

yanıt1
yanıt3
rex:

aslı sen bi kadın olarak zihniyetin çarpmada çırpmada , bak bana nasıl yorum yazmıssın , şimdi senin kocan ben olsam seni nasıl dövmeyeyim , çünkü bunu benim bilinç altıma yerleştiren sensin kafa yapın şiddet üstünden ilerliyor. . . bide benim karşımda karım olarak böyle tahrik edici konuşacaksın , illaki dayak yersin . . . şimdi böyle bi durum oldugunda dövsem ben suçlumuyum. uyuyan yılanı uyandıran sensin

yanıt2
yanıt2
BİRSEN:

böyle bir göz morluğu yok sallıyon bari düzgün salla bence yapamazsın ama dürüst olmayı dene derim

13
0
yanıtYanıtla
önemlimi...:

aman makyajından da vazgeçme gözün birine aylaynır sürmüş dudağın kenarına çikolata gözünüde farla morartmış aynısını ben yapım bende öyle olurum reklam etmek için kendinizi ne hallere giriyosunuz be

12
0
yanıtYanıtla
İsmail karaköy:

Sinema da adam sayılırsınız utanmazlar, birde örnek olacaksınız insan kadına el kaldırır mı

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title