Haberler

Oyuncu Erdem Yener, seçimlerden sonra Ekrem İmamoğlu'na seslendi: Ensendeyiz

Güncelleme:

Oyuncu Erdem Yener, sosyal medya hesabından resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'na seslendi.

Güldür Güldür'deki başarılı performanslarıyla hafızalara kazınan oyuncu ve şarkıcı Erdem Yener, sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu hakkında bir paylaşım yaptı. Oyuncu, geride bıraktığımız gün gerçekleşen belediye seçimleri sonrasında resmi olmayan sonuçlara göre İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'na "Ensendeyiz" diyerek seslendi.

"LİDERLERİN SAHİBİMİZ GİBİ DAVRANMASINDAN BIKTIK"

Yener, Instagram hesabının hikaye kısmından paylaştığı satırlarda siyasi partilere göndermede bulunurken İmamoğlu'nun icraatlarını da yakından takip edeceklerini söyledi. Başarılı oyuncu paylaşımında "Siyasi liderlerin sahibimiz gibi davranmasından bıktık. Varabilecekleri en üst seviyenin tüm halkın faydası için çalışan hizmetliler olmak olduğu gerçeğini Ekrem başkanla hatırlamayı umuyoruz. Uzun lafın kısası; sonuna dek yanında ve bir o kadar da ensendeyiz Ekrem İmamoğlu" dedi.

Oyuncu Erdem Yener, seçimlerden sonra Ekrem İmamoğlu'na seslendi: Ensendeyiz

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu Sosyal Medya Erdem Yener İmamoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500

Yorumlar (114)

ssssssssssssss:

niye 25 yıldır diğerlerinin ensesinde değilsiniz . . . . hesap sorulması gereken en son kişi muhalefettir. . . . Adama katrilyon borç bırakıldı. . Belkide bu borcu ödemek 2 . . . . 3 yılını belkide daha fazlasını alacak. . . . Onca yiyen içen istanbula ihanet edene hesap sorulsa daha adil olmaz mı. . . . Bay sanat icra edenler. . . . . . Destek veren sanatçılar arasına adın yoktu. . Hayırdır. birden ortaya çıktın. . Hesap sormak sana mı kaldı. . Ne yapsa hak eder ekrem başkan. . . helal olsun. . . .

20
35
yanıtYanıtla
SAW:

NE ÇOK SAVUNDUN BE. . . KAÇ YILDIR TANIYORSUN İMAMII?

yanıt9
yanıt3
x men:

hemen ağıt yakmaya başlamayın. yemiyorduysa niye talip oldunuz. . .

yanıt5
yanıt1
sssssssssss:

sen 25 yıl önceki istanbulu biliyormusun da konuşuyonekrem babanın oğlu herhalde hiçbirşey yapmasada hakeder diyosun. size böylesigerek. beylik düzü karla devrettiya belediyeyi demi

yanıt4
yanıt4
MALUM KEMAL:

İstanbul yanlış tercih yaptı. . .

24
27
yanıtYanıtla
mor goyun:

Niye ki ne yapacaktı, sen mi olacaktın.

yanıt14
yanıt12
tabuta kadar reisçi:

ahiret günü sende reisçi değil gezici olduğun için hesap vereceksin

15
35
yanıtYanıtla
sanırım mal:

Sende gerizekalı oldugun için hesap verebilirsin

yanıt28
yanıt7
serve:

ahiret gününde reisinize ilah gibi taptığın için de hesap vereceksin

yanıt5
yanıt3
CEVAP:

tabuta kadar reisçi seni ALLAH ISLAH ETSİN. TEVBE ET KELİME-İ ŞEHADET GETİR. ALLAHA ŞİRK KOŞUYORSUN. İSLAMIN NERESİNDE YAZIYOR BU.

yanıt5
yanıt2
Tüm 114 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title