Haberler

Otomobilin ezdiği yavru köpeğe müdahale eden esnaf: Vicdanım bırakmaya elvermedi

Güncelleme:

ORDU'nun Kumru ilçesinde C.T., otomobiliyle yolun ortasındaki yavru köpeğin üzerinden geçtikten sonra fırının önünde durup ekmek alarak, hiçbir şey olmamış gibi aracına binip yoluna devam etti.

ORDU'nun Kumru ilçesinde C.T., otomobiliyle yolun ortasındaki yavru köpeğin üzerinden geçtikten sonra fırının önünde durup ekmek alarak, hiçbir şey olmamış gibi aracına binip yoluna devam etti. Yavru köpeğin yardımına koşan esnaf Baki Erecek (44), "Vicdanım köpeği o şekilde bırakmaya elvermedi" dedi.

Olay, dün öğle saatlerinde ilçeye bağlı Samur Mahallesi Tekkiraz Caddesi'nde meydana geldi. Emekli polis memuru C.T., kullandığı 06 EYE 75 plakalı otomobiliyle yol ortasında duran yavru köpeği ezdi. Birkaç metre sonra otomobilini park edip fırından ekmek alan C.T., ardından aracına binip hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Otomobilin ezdiği yavru köpek ise acı içerisinde havlamaya başladı. Yaralı köpeğin yanına giden esnaf Baki Erecek, Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı'nı arayarak yardım istedi. Yavru köpek, bölgeye gelen ekipler tarafından alınarak Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'ne götürüldü. Vücudunda ezilme belirtileri bulunan köpek tedaviye alındı.

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olay sonrası araç plakasından yola çıkan polis, sürücüye ulaştı. Yavru köpeği ezen C.T.'ye Kabahatler Kanunu kapsamında 1000 TL para cezası kesildi.

YARALI KÖPEĞE SAHİP ÇIKAN ESNAF O ANLARI ANLATTI

Esnaf Baki Erecek, yaşananları anlattı. Olaydan önce yavru köpeğin annesi ile oynadığını belirten Erecek, "Ben arabanın ezmesinden önce yavru köpeği görmüştüm. Orada annesi ile birlikte oyun oynuyordu. Köpeği sevdikten sonra dükkanıma gittim. Dükkanımda otururken bir süre sonra dışarıdan acı içinde yavru köpek sesi geliyordu. Ben de dayanamayıp yavru köpeğin yanına gittim. Arkadaşlara köpeğe ne olduğunu sordum. Onlar da bana arabanın ezdiğini söylediler. Vuran aracı sorduğumda onun gittiğini söylediler. Vicdanın köpeği o şekilde bırakmaya elvermedi. Can havliyle arka ayakları sürüklenerek park halindeki araçların altına giriyordu. Daha sonra bir esnaf arkadaşımızın dükkanına girdi. Daha sonra oraya karton kutu götürerek, köpeği onun içerisine yerleştirerek, kendi dükkanımın oraya getirdim. Ardından yetkilileri arayarak yardım istedim. Sağ olsunlar veteriner araç göndererek yavru köpeği alıp götürdüler" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekkiraz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title