Haberler

Otobüsteki Yolcuyu Yaralayan Taşa 5 Yıl 8 Aya Kadar Hapis İstemi

* Çekmeköy'de 17 yaşındaki D.Ç.'nin otobüs durağında tartıştığı kişinin bindiği otobüse doğru attığı taş başka bir otobüstekiAli Akpınar'ı yaraladı.

* Çekmeköy'de 17 yaşındaki D.Ç.'nin otobüs durağında tartıştığı kişinin bindiği otobüse doğru attığı taş başka bir otobüsteki

Ali Akpınar'ı yaraladı.

Akpınar'ın ağır yaralayan D.Ç.'ye 5 yıl 8 aya kadar hapis cezası istendi.

Olay anı güvenlik kamerasına da yansımıştı.

Haber: Arzu KAYA, İstanbul DHA

Çekmeköy'de otobüs durağında tartıştığı kişinin bindiği otobüse doğru attığı taşın başka bir otobüsteki Ali Akpınar'ın kafasına isabet etmesiyle ağır yaralanmasına neden olan D.Ç. hakkında, 5 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

OTOBÜSE ATTI, YOLCUYA İSABET ETTİ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre geçtiğimiz Şubat ayında D.Ç.(17) Çekmeköy Taşdelen Merkez otobüs durağında otobüs beklediği sırada yanındaki kadınla tartıştı. Bu tartışmadan rahatsız olan Ayvaz Günece isimli bir kişi D.Ç.'ye tepki gösterdi ve ikili arasında tartışma başladı. Tartışma çevredeki vatandaşlar tarafından sonlandırılırken Ayvaz Güvence bir otobüse binerek olay yerinden uzaklaştı. Bu sırada D.Ç., yerden aldığı büyük bir taşı Güvence'nin bulunduğu otobüse doğru fırlattı ancak taş durağa yeni yanaşan ve içinde Ali Akpınar'ın(19) olduğu otobüse denk geldi. Taş, otobüsün camını kırarak cam kenarında oturan Ali Akpınar'ın başına isabet etti ve Akpınar hayati tehlike geçirecek şekilde yaralandı. Akpınar'ın kafasında kemik kırıklarının da oluştuğu olaya ilişkin D.Ç. hakkında "Kasten yaralama" ve "Mala zarar verme" suçlarından toplamda 1 yıl 6 aydan 5 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Şüphelinin yargılanmasına önümüzdeki günlerde Anadolu Çocuk Mahkemesi'nde başlanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Akpınar İstanbul Çekmeköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title