Haberler

Otobüste infial yaratan görüntü! Kadına bakarak ulu orta kendini tatmin etti

Güncelleme:

Seyir halindeki otobüste kapı önünde duran bir adamın ulu orta kendisini tatmin ettiği görüntü sosyal medyada infial yarattı. Karşısında oturan kadın tarafından cep telefonuyla kaydedilip tepki gösterilen şahıs, "Ben durağı arıyordum, sen beni yanlış anladın. Ben sana bir şey yaptım mı?" sözleriyle kendini savundu.

Otobüste seyahat eden bir kadın tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedilen video sosyal medyada deyim yerindeyse infial yarattı.

ULU ORTA KENDİNİ TATMİN ETTİ

Arka kapı önünde durarak kadına bakan orta yaşlı bir adam, otobüsteki vatandaşlara aldırış etmeden ulu orta kendini tatmin etti.

"SEN BENİ YANLIŞ ANLADIN"

Kendisini cep telefonuyla kayıt altına alan kadının tepki gösterdiği şahıs kendini "Ben durağı arıyordum, sen beni yanlış anladın. Ben sana bir şey yaptım mı?" sözleriyle savundu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (58)

Kerim Köroğlu:

ALLAH AKIL FİKİR VERSİN

1224
10
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bari şu mübarek günlerde bu mide bulandıran sapıkları haber yapmayın

yanıt332
yanıt331
balabey aziz:

Zinayı kim serbest bıraktı

1122
96
yanıtYanıtla
Haydar :

Adam otobüste zinamı yapmış? Vay be zekaya bak. Kerahaneerin kapatılması insansanları Azdırmış olabilir.

yanıt82
yanıt64
AbdulMetin:

Allah yasaklamış, onun üstüne laf söylenir mi? Zina Yasak ama müslüman'a sen nesin?

yanıt76
yanıt102
Köfteci Jardel:

Dalga mı geçiyorsun birader? Burada zina mı var? Herif sapığın teki. Ailenden birine yapılsa böyle trollük yapıp gırgıra vurur muydun işi?

yanıt85
yanıt68
orhan eren:

senin ilkokuldan itibaren egitim-ogretimi tekrarlaman lazimdir.

yanıt0
yanıt0
Pinar Kilic:

chpnin istediği ortamlara akarken ben

190
675
yanıtYanıtla
Spectrum:

aynen son yıllarda artan görüntüler chp zamanında oluyor, seni gibi zeki insanlara ihtiyacı var bu ülkenin Maşallah diyeyim nazar değmesin

yanıt349
yanıt72
kallanpa kurtoglu:

Sanadami öyle yaptılar pinar

yanıt62
yanıt32
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title