Haberler

Otobüs Minibüse Çarptı: 4 Yaralı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yolcu otobüsü ile minibüsün çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yolcu otobüsü ile minibüsün çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar devrilen yolcu minibüsünün bagaj kapısından çıkarılabildi.

Kaza İstiklal Caddesi ile Alitekin Caddesi'nin birleştiği kavşakta meydana geldi. Ergün Savaş (56) yönetimindeki 16 VL 534 plakalı minibüs, Çeltikçi ve Gedelek köylerine giden 6 yolcusu ile Orhangazi terminalinden çıkıp güzergahı gereği Alitekin Caddesi'ne girdi. Bu sırada Yenisölöz'den Orhangazi'ye yolcu taşıyan Fatih Gökçe (35) idaresindeki 16 VL 534 plakalı Yenisölöz Belediyesi'ne ait otobüs kavşaktan geçen yolcu minibüsüne çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan minibüs yolun sağında park halindeki bir araca çarpınca devrildi.

O esnada Hükümet Konağı önünde kontrol yapan polis ekipleri hemen kazaya müdahale etti. Yan yatan minibüsün bagaj kapısından çıkartılan yolculardan 4'ünün yaralı olduğu belirlendi. Olay yerine Orhangazi ve Gemlik'ten ambulanslar sevk edildi. Kazada yaralanan Mustafa Kocaman (82), Neriman Aydın (60), Hatice Şimşek (38) ve Yusuf Şimşek (44) ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Minibüs kaza yerinden vinç yardımı ile kaldırıldı. Bu sırada meraklı vatandaşların toplanması sebebi ile ekipler kaza yerinde çalışma yapmakta güçlük çekti. Kazayla alakalı tahkikat devam ediyor.

(MŞ)

04.12.2012 11: 06: 17

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstiklal Caddesi Orhangazi Çeltikçi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title