Haberler

Osmangazi Belediyespor'dan Önemli Galibiyet

Dikkaldırım Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya tutuk başlayan Osmangazi Belediyespor, özellikle hücumda etkisiz bir oyun sergiledi.

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi 2. hafta mücadelesinde, sahasında Muratpaşa Belediyesi'ni konuk eden Osmangazi Belediyespor, karşılaşmayı 28-27'lik skorla kazandı.

Maçın ilk dakikalarında hücumlardan arka arkaya boş dönen Osmangazili hentbolcular, rakip kaleye sadece 8 sayı atarken, rakibinin attığı 12 sayıya engel olamayınca ilk yarıyı 4 sayı geride tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. İkinci yarının başlamasıyla birlikte arka arkaya sayılar bulan Osmangazili hentbolcular, farkı kapatarak skorda eşitliği sağladı. Her iki takımın da varını yoğunu ortaya koyduğu karşılaşmanın ikinci yarısında, son saniyeye kadar başa baş bir mücadele yaşandı. Karşılaşmanın son dakikasına 1 sayı önde giren Osmangazi Belediyespor, rakibinin iki hücumunda sayı bulmasına engel olunca karşılaşmayı 28-27'lik skorla kazandı. Osmangazi Belediyespor, bu karşılaşma ile Türkiye Kadınlar Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 2016-2017 sezonundaki ilk galibiyetini elde etti.

Karşılaşmayı izleyerek sporcuları yalnız bırakmayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, elde ettikleri galibiyetten dolayı tüm sporcuları ve teknik ekibi kutladı. Güçlü bir rakibe karşı önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirten Başkan Dündar, "Sezonun ilk karşılaşmasını kaybederek kötü bir başlangıç yapmış olsak da, ikinci haftada ilk galibiyetimizi aldık. Bu sezon hedeflerimiz büyük. Geçen sezon ilk kez mücadele ettiğimiz süper ligde tecrübe kazandık. Bu yıl ise üst sıraları hedefliyoruz. Elde ettikleri galibiyetten dolayı tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. İnşallah galibiyetlerin devamı gelecek" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Dündar Osmangazi Muratpaşa Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title