Haberler

Osmangazi Belediyesi 2023'te 42 Bin Ton Asfalt Kullandı

Güncelleme:

Osmangazi Belediyesi, 2023 yılında 35 mahallede 23 bin ton asfalt serimi yaparken, 50 mahallede ise 19 bin ton asfalt kullanarak yama çalışmaları gerçekleştirdi. Belediye, asfaltlama çalışmalarına büyük önem vererek, ulaşılabilir bir Osmangazi için çalışmalarını sürdürüyor.

Osmangazi Belediyesi, 2023 yılının geride kalan 9 ayında 35 mahalledeki cadde ve sokaklarda toplam 23 bin ton asfalt serimi yaptı. 50 mahalledeki cadde ve sokaklar ise 19 bin ton asfalt kullanılarak gerçekleştirilen yama çalışmaları ile ulaşıma elverişli hale getirildi.

Osmangazi Belediyesi, ilçenin cadde ve sokaklarında hem sıcak asfalt kaplaması yaparken, hem de bozulan yolları hızla onarıyor. Osmangazi'de eskimiş ve bozuk yol bırakmamak için 2023 yılı içerisinde hummalı bir çalışma yürüten belediye ekipleri, yılın geride kalan 9 aylık periyodunda ilçe genelinde yaptığı asfalt kaplama ve yama çalışmaları için 42 bin ton asfalt kullandı. 35 mahalledeki cadde ve sokaklarda gerçekleştirilen asfalt kaplama çalışmaları için toplam 23 bin ton sıcak asfalt döken ekipler, 50 mahalledeki muhtelif sokaklarda yapılan asfalt yama çalışmaları için de 19 bin ton asfalt kullandı. Osmangazi Belediyesi, yılsonuna kadar asfalt serimi ve yama çalışmaları için 20 bin ton daha asfalt kullanmayı hedefliyor.

"Ulaşılabilir bir Osmangazi için çalışıyoruz"

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaşların ulaşım konusunda sıkıntı yaşamamaları adına asfaltlama çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, "Sokak ve caddelerimizin daha güzel ve ulaşılabilir olması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. 2023 yılında şuana kadar yürüttüğümüz çalışmalarla, ilçemizdeki cadde ve sokakları 23 bin ton sıcak asfalt ile buluşturduk. Bunun dışında zaman içerisinde zeminde yaşanan bozulmalar nedeniyle bakım ve yenileme çalışması gerçekleştirdiğimiz yolar için de toplam 19 bin ton asfalt kullandık. Bundan sonraki süreçte kaplama, yama ve tamir bakım çalışmalarına devam edeceğiz. Daha güzel ve ulaşılabilir bir Osmangazi için çalışıyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Belediyesi Osmangazi İnşaat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title