Haberler

Ormanlık Alanda Bulunan Cesetle İlgili Bir Kişi Gözaltında Bir Kişi Aranıyor

Ali AKSOYER / İstanbul DHAİstanbul'da ormanlık alanda bulunan cesedin sırrı çözüldü.

Ali AKSOYER / İstanbul DHA

İstanbul'da ormanlık alanda bulunan cesedin sırrı çözüldü. Polis, Fatih Mehmet Kılınç'ın ensesinden vurularak cesedinin ormanlık alana atılmasıyla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı. Şüpheli, cinayeti araçta bulunan 3. kişinin işlediğini söyledi. Ancak suçlanan kişinin de olay tarihinden bu yana kayıp olduğu tespit edildi. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

Çekmeköy, Ömerli mahallesi, Ömerli caddesi üzerindeki ormanlık alanda 17 Mayıs 2016 tarihinde bir erkek cesedi bulundu. İnşaatçılık yapan Fatih Mehmet Kılınç'a ait olduğu belirlenen cesedin ensesinden tabancayla vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Fatih Mehmet Kılınç'ın son olarak Metin Ü. ve Salim Ö. ile Kadıköy'de bir alışveriş merkezi önünde buluştuğu ve otomobile binerek uzaklaştıkları tespit edildi. Tahkikat sonucu önce Fatih Mehmet Kılınç'ın bindiği otomobilin plakası ardından yanındaki kişiler tespit edildi. Polis önceki gün araçta bulunan Metin Ü.'yü gözaltına aldı.

"BİZE 700 BİN LİRA VERECEKTİ"

Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan şüpheli, Fatih Mehmet Kılınç'tan 700 bin lira borç istediklerini bu konuyu konuşmak için olay günü bir araya geldiklerini anlattığı öğrenildi. Yolda seyir halindeyken aracın arka koltuğunda oturan Salim Ö.'nün tabancasını çıkararak Fatih Mehmet Kılınç'ı öldürdüğünü söyleyen Metin Ü.'nün 'Neden oldu bilmiyorum. Paniğe kapıldık. Cesedi ormanlık alana bırakarak oradan kaçtık. Cesedi bıraktıktan sonra Salim'de araçtan indi. Bende korktuğum için kaçtımö dediği belirtildi.

SALİM Ö'NÜN DE OLAY GÜNÜNDEN BU YANA KAYIP OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Polis şüphenin bu ifadesi üzerine Salim Ö.'nün peşine düştü. Ancak yapılan çalışmalarda Salim Ö.'nün de olay gününden bu yana kayıp olduğu ortaya çıktı. O günden beri cep telefonu kapalı olan şüphelinin evine de hiç gitmediği tespit edildi. Yetkililer Salim Ö.'nün de öldürülmüş olma ihtimaline karşı olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirttiler.

Öte yandan poliste işlemleri tamamlanan Metin Ü. adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kılınç Çekmeköy İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title