Haberler

Ormanda Renklerin Kardeşliği

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü'nce her yıl düzenlenen doğa yürüyüşünün 13'üncüsüne üç büyüklerin taraftarları katıldı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü'nce her yıl düzenlenen doğa yürüyüşünün 13'üncüsüne üç büyüklerin taraftarları katıldı.

Geleneksel doğa yürüyüşü, Galatasaraylılar, Fenerbahçeliler ve Beşiktaşlılar derneklerinin yönetici ve üyelerinin aileleri ile birlikte İnegöl'e bağlı Kıran köyü ile Fevziye köyü arasındaki 16 kilometrelik parkurda yapıldı. Davetliler hariç her derneğe yüzer adet bilet verildi. Her derneğin yönetici ve üyeleri ailece yürüyüşe katıldı. Aileler, kucakta taşınan bebekler, gençler ve yaşlılar yürüyüşe renk kattı.

Kaymakam Aziz İnci, parkurun ilk bölümüne katıldıktan sonra ayrıldı. Parkurun ortasında temiz havada yenilen öğle yemeğinin ardından çay ve kiraz ikramı yapıldı. Bu mola yerinde ayrıca her takımın en genç ve en yaşlı birer taraftarına Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın orijinal formaları hediye edildi.

Programın organizasyonunda görev alan İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cemal Arık, önümüzdeki yıl yürüyüşün tüm taraftar dernekleri ve hemşeri dernekleri ile birlikte yapılacağını ifade etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orman İşletme Müdürlüğü İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title