Haberler

Orman Çocuğu 2 Filmi

Orman Çocuğu 2 filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Orman Çocuğu 2 filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Ormanda yetişen küçük çocuk Mowgli, ormandaki bütün hayvan arkadaşlarını geride bırakmış ve 'İnsanların Şehri'nde yaşamaya başlamıştır. Şimdi Mowgli küçük kardeşi Ranjan, en iyi arkadaşı kara-gözlü güzel Shanti ve yeni ailesiyle birlikte yaşamaktadır. Fakat geride bıraktığı ormanda ayı arkadaşı Baloo küçük insan yavrusu arkadaşını deliler gibi özlemektedir ve onu görebilmek için kasabaya iner. Eski arkadaşı Baloo'yu tekrar görmenin verdiği sevinçle, Mowgli kimseye nereye gittiğini söylemeden ormana onunla birlikte geri döner.

Fakat çok geçmeden Mowgli eski düşmanı Kaplan Shere Khan ile karşı karşıya gelir. Shanti ve Ranjan, Mowgli'nin tehlike altında olduklarını anladıklarında , yanlarına Baloo'yu da alarak, korkunç kediye gününü göstermek için yola koyulurlar. Olaylar bittiğinde ise Mowgli çok sevdiği orman ve Baloo ile gerçek ailesi gibi sevdiği insanlar arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

Yönetmen: Steve Trenbirth

Senaryo: David Reynolds, Karl Geurs, Carter Crocker

Oyuncular: John Goodman, Connor Funk, Connor Funk, Jim Cummings, Phil Collins

Filmin Türü: Animasyon, Macera,

Orijinal Adı: The Jungle Book 2

Yapım Yılı: 2003

Yapım Ülkesi: ABD/Avusturalya

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 72 dk.

Resmi Sitesi: http://www.disney.com/junglebook2/

Vizyon Tarihi: 16.05.2003

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title