Haberler

Orhan Övet'in Hedefi Bahçeli miydi

Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in ortaya çıkan yeni görüntüleri "asıl hedef Devlet Bahçeli miydi" yorumlarına neden oldu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in Meclis'e MHP Grubun'dan 20 dakika önce gelmesi dikkat çekerken MHP Grubu'nu izlediği de ortaya çıktı.

EL SIKIŞIP SOHBET ETTİLER

Kamera kayıtlarına göre MHP Grubu dağılırken takım elbiseli bir kişi ile sohbet edip el sıkıştığı görülen Övet'in bu kişiyle ne konuştuğu da merak konusu oldu.

HEDEF BAHÇELİ MİYDİ?

Meclis'e geldikten sonra MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de giriş yaptığı koridorda bekleyen ancak kalabalık bir giriş yapan Bahçeli'nin salona geçmesinin ardından grup toplantısını izleyen Orhan Övet daha sonra Halkla İlişkiler Binası'nda yemeğe geçiyor.

Ortaya çıkan yeni görüntülerdeki esrarngiz adamın kim olduğu ve saldırganla ne konuştuğu merak ediliyor.

Övet, burada CHP Grubu'nu beklemeye başlıyor. Övet'in Meclis'e MHP Grubu'nun saatlerinde gelmesi ve grup toplantısını izlemesi nedeniyle "Hedef Bahçeli miydi?" yorumlarına neden oldu. Bahçeli'ye bir saldırı düzenlemeyen Övet'in Kılıçdaroğlu'nu beklemeye başladığı yorumları da yapılmaya başlandı.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Devlet Bahçeli Orhan Övet Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

onuronurozdenur@hotmail.com:

o kadar ülkücünün arasında yemez anladınız siz onu :)

23
9
yanıtYanıtla
hadi bakalim..hamzahavuz@mynet.com:

Adamın kimseyi hedef aldığı yok. İşsiz sıkıntılı bir vatandaş hepsi bu. Zor durumda bir adam hepsi bu.

1
23
yanıtYanıtla
esrabulut-fuat@hotmail.com:

dün akşam trende giderken kulak misafiri oldum , adamın dediği akp li olupta zengin olamayan varsa harbi maldır dediler.

13
2
yanıtYanıtla
Faşist akpmisafir@hotmail.com:

Ben Ankara Elmadağında ikamet ediyorum.Bu kişiyide sima olarak tanıyorum tekin biri olmadığı zaten şeklinden şemalinden belli.Bu kişi akp üyesi.Elmadağında akp seçimi kazanmasına rağmen zulme başladı faşistce kendinden olmuyanlara saldırdı.Seçim günü 100 kişilik akplinin 4 gence saldırması yine seçimden 1 gün sonrası 30-40 kişilik akpli gençlik üyesi grubun ülkücülere saldırması.Birinin ağır yaralı olması hastanede yatması.Bu kişileri tetikçi olarak kullanıyorlar.Esas hesap vermesi gereken ağa babaları.

13
1
yanıtYanıtla
ŞEHOOOdarkblue62@hotmail.com:

AKP'NİN MADDE BAĞIMLISI GENÇLERİ BUNLAR SURİYEDE EROİN ALIP DİRİ DİRİ ADAM KESİP YİYEN EL NUSRA İLE ARALARINDA ZİHNİYETTE HİÇBİR FARK YOK!!! MELİH GÖKÇEK BU OLAYDAN SONRA YARDIMCISI YAPAR!!!

11
2
yanıtYanıtla
HAMOmehmet@hotmail.com:

FARK ETMEZ İKİSİDE DAYAKLIK ZATEN

2
11
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ_06yucelkalpaslan@gmail.com:

YİYORSA SALDIRAYDI :)). AMA AMAC FARKLI KENDİNİ MHPKLİ GİBİ GÖSTERMEYE ÇALŞIYOR SALK OGLU SALAK

9
3
yanıtYanıtla
cenk altıntertsdfdfs@hotmail.com:

Püskevit isteyecekmiş, bahçeli yerine küçük enişteyi görünce sinirlenmiş, kendisini tutamamış :D

1
1
yanıtYanıtla
TC MİLLETokancan.08@hotmail.com:

SN:BAHÇELİ OLSAİDİ??? DÜNYA GÖZÜYLE GÖRDÜĞÜ SON HEDEF OLURDU!!!

1
0
yanıtYanıtla
pyd ile acilcilerin işiavasinavasin1999@hotma:

Gaziantep polisi yaptığı uygulamalar sırasında içinde bomba bulunan bir Suriye plakalı otomobil tespit etti, uzmanlar araçtaki bombayı inceleyerek etkisiz hale getirdi.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title