Haberler

Orhan Doğan, Vefatının 7. Yıldönümünde Mezarı Başında Anıldı

Ağrı'da 2007 yılında bir festivalde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden, kapatılan DEP'in eski Milletvekili Orhan Doğan, Şırnak'ın Cizre ilçesindeki mezarı başında anıldı.

Ağrı'da 2007 yılında bir festivalde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden, kapatılan DEP'in eski Milletvekili Orhan Doğan, Şırnak'ın Cizre ilçesindeki mezarı başında anıldı.

DEP eski Milletvekili Orhan Doğan, Cizre Asri Mezarlığı'nda çok sayıda kişinin katıldığı bir törenle mezarı başında anıldı. Anma törenine Doğan ailesi başta olmak üzere HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, Bağımsız Milletvekili Leyla Zana, Cizre Belediye Eş Başkanları Leyla İmret ve Kadir Kunur, Cizre eski Belediye Başkanı Aydın Budak ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Anma programında imamlar tarafından Kur'an-ı Kerim'den sureler okundu. Doğan, mezarı başında bulunan çok sayıda kişi tarafından dualar eşliğinde anıldı. Milletvekili Faysal Sarıyıldız ve Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana da günün anlam ve önemiyle ilgili Kürtçe bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaların ardından tören son buldu.

Orhan Doğan, 2007 yılında Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde düzenlenen festivalde fenalaşarak hastaneye kaldırılmış ve daha sonra tedavi gördüğü Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde organ yetmezliğinden dolayı hayatını kaybetmişti. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhan Doğan Şırnak Cizre Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title