Haberler

Ordu Emniyet Müdürlüğü'ne 14 yeni araç teslim edildi

Güncelleme:

Ordu'da çeşitli sivil toplum kuruluşları ve Emniyet Genel Müdürlüğünün destekleriyle İl Emniyet Müdürlüğü filosuna katılan 14 yeni araç için teslim töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Vali Muammer Erol, güvenlik hizmetini samimiyet, gayret ve başarıyla veren jandarma ve emniyet ekiplerine teşekkür etti. İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy ise suç önleme konusunda gayretli çalışmalar içerisinde olduklarını ifade etti.

Ordu'da çeşitli sivil toplum kuruluşları ve Emniyet Genel Müdürlüğünün destekleriyle İl Emniyet Müdürlüğü filosuna katılan 14 yeni araç için teslim töreni gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende konuşan Vali Muammer Erol, "Güvenlik hizmetini samimiyet, gayret ve başarıyla veren jandarma ve emniyet ekiplerine Ordulular adına teşekkür ediyorum." dedi.

İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy ise suç önleme konusunda gayretli çalışmalar içerisinde olduklarını ifade etti.

Aksoy, Ordu Asayiş ve Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Dernek Başkanlığınca 5, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Başkanlığınca 5, mübadele yöntemiyle 3, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından İl Emniyet Müdürlüğü'ne tahsis edilen 1 deniz operasyon botuyla birlikte toplam 14 aracın Emniyet Müdürlüğünün hizmetine sunulduğunu söyledi.

Törenin ardından araçlarla şehir turu atıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Atilla Aksoy Muammer Erol Jandarma Ordu Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title