Haberler

Ordu'da Yeni Valiyi Karşılama Kuyruğu

Bakanlar Kurulu'nun Son Kararnamesiyle Said Vakkas Gözlügöl'ün Yerine Ordu'ya Atanan Vali Ali Kaban, Dün Akşam Geldiği Kentte Bugün Makamına Oturarak Göreve Başladı.

BAKANLAR Kurulu'nun son kararnamesiyle Said Vakkas Gözlügöl'ün yerine Ordu'ya atanan Vali Ali Kaban, dün akşam geldiği kentte bugün makamına oturarak göreve başladı. Valilik önünde yaklaşık 40 metre uzunluğunda oluşan kuyrukta kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaşan Vali Kaban, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Ordu'da böylesine şerefli bir görevin bana verilmiş olması, şahsım için ayrıca büyük bir mutluluk” dedi.

Bakanlar Kurulu'nun geçen 27 Nisan tarihindeki kararıyla Said Vakkas Gözlügöl'ün yerine Ordu Valiliği'ne atanan Ali Kaban, dün akşam kente geldi. Bugün Ordu Valiliği önünde Vali Vekili Adem Yılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Celal Çürek, Belediye Başkanı Seyit Torun, Vali Yardımcıları Murat Gözütok, Mehmet Turan Çuhadar, Mehmet Fikret Çavuş, Yüksel Çelik, İl Emniyet Müdür Vekili Olcay Tosun, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Valilik çalışanları tarafından karşılandı. Yaklaşık 200 kişi, Valilik önünde uzun kuyruk oluşturdu. Makam aracıyla gelen Ordu Valisi Ali Kaban, kendisini karşılamak için sırada bekleyen herkesle tek tek tokalaştı.

Daha sonra makamına geçen Vali Kaban, ayağının tozuyla basın mensuplarına açıklama yaptı. Bayrak yarışında görevi teslim aldığını belirten Vali Ali Kaban, “Öncelikle böylesi şerefli bir görev için layık görüldüğümden dolayı teşekkür ediyorum. Ordu'da böylesine şerefli bir görevin bana verilmiş olması, şahsım için ayrıca büyük bir mutluluk. Çok çalışarak, insanımıza daha çok hizmet ederek bu görev yarışını sürdürmeye çalışacağım” dedi.

Vali Kaban daha sonra Garnizon Komutanı Jandarma Albay Celal Çürek, Belediye Başkanı Seyit Torun ve Vali Yardımcılarıyla bir süre basına kapalı toplantı yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title