Haberler

Ordu'da Kablo Hırsızlığı Yapan 4 Şüpheli Tutuklandı

Güncelleme:

Ordu'nun Ünye ilçesinde gerçekleşen kablo hırsızlığı olayında, 400 metre uzunluğundaki kablo çalındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 4 şüpheli yakalanarak tutuklandı.

ORDU'da kablo hırsızlığı yaptığı belirlenen 4 şüpheli, yakalanıp, tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ünye ilçesi İnkur Mahallesi'nde haberleşme ve enerji nakil kablosu hırsızlığına yönelik gelen ihbar üzerine yaptığı incelemede, toplam 400 metre uzunluğundaki kablonun çalındığını tespit etti. Şüphelilerin yakalanması için Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) çalışma başlattı. Çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelilerin Y.K.T. (35), M.T. (35), M.T.K. (30) ve E.K. (26) olduğunu belirledi. 4 şüpheli operasyonla yakalanırken, ev ve üzerlerinde yapılan aramada; suçta kullanıldığı tespit edilen 5 adet cep telefonu, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör ve 18 adet fişek ele geçirildi. İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülüp, işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Ünye Ordu Tutuklama Güvenlik Hırsızlık Suç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title