Haberler

Ordu'da Feci Kaza: 2 Ölü

Üniversite Öğrencilerinin Bulunduğu Otomobil Kamyonla Çarpıştı.

Ordu'da bir otomobilin, yolun sol tarafında bekleyen kamyonun altına girmesi sonucu 2 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti. 3 öğrenci de yaralandı.

Kaza bu sabah Ordu'nun Karadeniz Sahil Yolu Kiraz Limanı mevkiinde meydana geldi. Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencilerinin bulunduğu 34 JGM 30 plakalı otomobil, sürücü 21 yaşındaki Fatih Kavuk'un aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yolun solunda bekleyen Şenel Çapa yönetimindeki 52 K 1623 plakalı odun yüklü kamyonun altına girdi. Hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Kavuk ile 21 yaşındaki Ufuk Özdoğru olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada 21 yaşındaki öğrenciler Anıl Arif Gürlek, Mehmet Oğuz Ergün ve İlke Kasapoğlu yaralandı. Otomobilde sıkışan Kasapoğlu ve Gürlek ekipler tarafından kurtarıldı. Kazadan yaralı kurtulan öğrencilerin şok geçirdikleri görüldü. Çevrelerine şaşkın bakışlarla bakıp, kazayı anlatmaya çalışan yaralı 3 genç, ambulanslarla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri oldukları belirtilen gençlerin otomobilinde de boş bira şişeleri bulunduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title