Haberler

Ordu'da ev baskınında esrar üretimi için kenevir bitkileri ele geçirildi

Güncelleme:

Ordu'nun İkizce ilçesinde bir eve baskın yapan polis ekipleri, esrar üretimi için bahçeye ekilmiş kenevir bitkilerini ele geçirdi. İkizce İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, takibe aldıkları bir vatandaşın evinde kenevir tespit etti ve şahsı gözaltına aldı.

Ordu'nun İkizce ilçesinde bir eve baskın yapan polis ekipleri, esrar üretimi için bahçeye ekilmiş kenevir bitkilerini ele geçirdi.

İkizce İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, aldıkları bir ihbarı değerlendirerek Yukarı Karlıtepe Mahallesinde S.T. isimli bir vatandaşı takibe aldı. 15 günlük fiziki takip sonucunda operasyon düzenleyen ekipler S.T.'nin evinin bahçesinde ekilmiş kenevir tespit etti. Boyu 2 metreyi bulan 70 adet kök kenevir ekipler tarafından toplanırken, S.T gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Ünye Adliyesine sevk edilen S.T., Cumhuriyet Savcısının talimatları üzerine adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Kenevir İkizce Ordu Suç Polis Operasyon Hukuk Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title