Haberler

One Direction Grubunda Ayrılık

Güncelleme:

İngiliz ve İrlandalı üyelerden oluşan pop müzik grubu "One Direction"ın üyelerinden Zayn Malik gruptan ayrıldı.

Dünya çapında gençlerin beğeniyle takip ettiği pop müzik grubu "One Direction"ın üyelerinden Zayn Malik'in gruptan ayrıldığı öğrenildi.

"GRUPTAN AYRILMAK İÇİN DOĞRU ZAMAN"

Zayn Malik, yaptığı açıklamada, "One Direction ile yaşamının hayal ettiğinin çok ötesine geçtiğini ancak beş yılın ardından gruptan ayrılması için şu anda doğru zaman olduğunu hissettiğini" ifade etti.

"HAYRANLARIMI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMIŞ OLABİLİRİM"

Ayrılık kararıyla hayranlarını hayal kırıklığına uğratmış olabileceğini bunun için özür dilediğini bildiren Zayn Zalik, doğru olduğunu hissettiği şeyi yapması gerektiğini kaydetti.

GRUP KALAN ÜYELERLE YOLA DEVAM EDECEK

Müzik listelerinde birçok kez zirveye oturan "One Direction" grubu, Malik'in ayrılık kararını doğrularken, yoluna, kalan dört üyeyle devam edeceğini açıkladı.

"KARARINA SAYGI DUYUYORUZ"

Şu anda dünya turnesinde olan gruptan yapılan açıklamada, "Zayn'ın gittiğini görmek gerçekten çok üzücü, öte yandan kararına bütünüyle saygı duyuyoruz" ifadesine yer verildi.

THE X FACTOR YARIŞMASIYLA TANINDILAR

İngiltere'de yayınlanan yarışma programı "The X Factor"de üçüncülük aldıktan sonra 2010 yılında bir müzik şirketiyle anlaşarak ilk kayıtlarını yapan grup, "Up All Night" (2011), "Take Me Home" (2012), "Midnight Memories" (2013) ve "Four" (2014) adlı dört albüm çıkardı.

ÖNEMLİ ÖDÜLLER TOPLADILAR

Beş Brit, dört MTV Video Müzik ve 11 MTV Avrupa Müzik Ödülü kazanan grubun "What Makes You Beautiful", "Live While We're Young", "Story of My Life" ve "Steal My Girl" şarkıları dünya çapında başarı yakaladı.

Kaynak: AA / Güncel

One Direction Zayn Malik Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500

Yorumlar (10)

DIRECTIONER:

ZAYN BUTUN DIRECTIONERLER HAYAL KIRIKLINA UGRATDI BENIDE UZULMEYIN BEN SABAHDAN BERI AGLIYORUM AMA BU ONON ICIN DAHA IYI

0
9
yanıtYanıtla
“HAYRANLARIMI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMIŞ OLABİLİRİM“mobilWeb@haberler.com:

Orda Zayn Zalik yazılmış. Yanlış yazıyor. Bu oğlan gerçekten müslüman mı olmuş.. Bilmiyordum da burda biri dedi.

2
1
yanıtYanıtla
semihMobil-ANDROID:

sevinmedim ama üzülmedimde. ayrıca o cocuk muslumandi diye istemedi disladilar bunca zaman. artik dayanamadi herhalde

2
1
yanıtYanıtla
DIRECTIONER:

BU ONUN ICIN DAHA IYI BIR DIRECTIONER OLARAK SOYLUYORUM UMARIM BENIMLE AYNI FIKIRDESINIZ

0
2
yanıtYanıtla
kararlara saygi duyan directioner:

Bence onu icin en iyi karari vermistir ama grup bolunmeyecekmi bu iyi birsey AMA ONLAR BESLI GUZELLERRR

0
0
yanıtYanıtla
sevomobilWeb@haberler.com:

Zayn müslümandı ben semihe katılıyorum o müslüman olduğu için diğer grup üyeleri zayna o kadar yakın değildi.zaynın gruptan ayrılmasına hem üzüldüm çünkü onlar bi büründü bi yandanda üzülmedim çünkü o tek başınada müzik ile uğraşabilirler.Umarım zayn için en iyisi budur.

0
0
yanıtYanıtla
sevomobilWeb@haberler.com:

En çok sevdiğim grup üyesi zayn malik :*

0
0
yanıtYanıtla
gulsummobilWeb@haberler.com:

niye ayrildi acaba

0
0
yanıtYanıtla
nanajsMobil-ANDROID:

hayiiiirr olamaz

0
0
yanıtYanıtla
Yilmaz Mobil-IOS:

Ay cok onemli arka sokagin cocuklari ha ha ha

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title