Haberler

Önder: Sarıgül ile Bir Problemim Yok

Güncelleme:

Sırrı Süreyya Önder, "Mustafa Sarıgül'ün yerel yönetime, belediyeciliğe ve solculuğa dair hiçbir fikri yok. En sevdiğim insan tipi." dedi.

Habertük'te Balçiçek İlter'in Söz Sende programına katılan HDP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sırrı Süreyya Önder yerel seçime dair açıklamalarda bulundu. Önder, Mustafa Sarıgül ile ilgili, "Benim Mustafa Sarıgül ile bir problemim yok. Belediyeciliğe dair, yerel yönetime dair, sol anlayışa dair hiçbir fikri yok. En sevdiğim insan tipi." dedi. Önder şöyle devam etti;

"SARIGÜL'LE NE PROBLEMİM OLACAK"

Sarıgül benim kalibre edeceğim seviyede bir insan değil benim onla ne problemim olacak. Küçümsemek için söylemiyorum hakaret etmek gibi bir kastım da yok. Çünkü belediyeciliğe dair yerel yönetime dair solculuğa değil hiçbir fikri yok. En sevdiğim insan tipi. Bütün konuşmalarını üst üste koyun bir tanesi fındık kabuğunu doldurursa ben onu muhatap alayım. Ben onu muhatap almıyorum ve uğraşmıyorum. Ben ilkeler üzerine siyaset yapıyorum. İlk mitingimi şişli de yaptım 35 dakika yaptım. 30 dakika iktidara verdim veriştirdim. 5 dakikasında da CHP'yi masaya yatırdım.

"AK PARTİ İLE CHP KARDEŞ"

AK Parti ile CHP ikiz kardeş gibi. AK Parti yeni CHP gibidir. Kemal Derviş bunu başlattı. Tayyip Erdoğan devam ettiriyor. Belediyelerin de bu sistemi görüyor muyuz yok. Kadıköy, Beşiktaş belediyelerine bakalım taşeronlaşmayı engelleyecek bir şey yapıyorlar mı? Yok.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sırrı Süreyya Önder Mustafa Sarıgül Balçiçek Pamir Güncel Haberler

500

Yorumlar (57)

TOKMAKtokmafk@hotmail.com:

SIRRI ISTANBULU ALIRSA PKK KANDILDEKI KAMPI ISTANBULA TAŞIR ARTIK...

43
40
yanıtYanıtla
AKPKKmert_kokuz1991@hotmail.com:

BU ADAM TAYYİBE CALISIYOR. BUNU APO BİLEREK İSTANBULA KOYDU. AMAC İSTANBULDA AKP KAZANSIN SOLCULARIN OYLARI BÖLÜNSÜN. AMA PKK SEMPATİZANLARI HARİC BUNA HİC KİMSE OY VERMEZ. AKPKK LILAR BOSUNA SEVİNMESİN

28
52
yanıtYanıtla
imdat ülke elden gidiyorydobon38@googlemail.c:

Sen Kus beyinliler partisindensin galiba (hangi partiye mensup oldugunu sen daha iyi bilirsin).

yanıt0
yanıt0
DOSTyedi_sehir@hotmail.com:

SARI SAÇLIM MAVİ GÖZLÜM NERDESİN DOST...SENİ HER GEÇEN GÜN DAHA DA ARAR OLDUK ATAM

27
36
yanıtYanıtla
hakanhaksp@hotmail.com:

ağlama lan, her şeyde atam atam diye. Atan olmadığına göre, atanın ideallerini gerçekleştirecek insanlara oyunu vereceksin. O da Rte. Bu zamana kadar atatürk ne dediyse, yaptılar. Ordumuzu da güçlendirdiler, ekonomimizi de, demokrasimizi de. Ama sizde anlayacak ve görecek kapasite yok.

yanıt0
yanıt0
sariyapraklimm@boyraz.ch:

Ben kimseyi aramiyorum. Biz Osmanlidan sonra dünya ya köle olduk. Halen ariyorsunuz, neden bu durumlara dùštügümüzü hic dùšündùn mù?

yanıt0
yanıt0
SAABsaab@hotmail.com:

SIRRI SEN ISTANBULU ALACAGINI MI SANIYORSUN???SOLUN OYUNU BÖLÜP İŞBIRLIKÇINIZ AKP YI KURTARMAK IÇIN IMRALIDAN ATANDIGINI BILMEYEN AKILSIZDIR...SENIN LIDERIN APO RÜŞVET OPERASYONUNDA NEDEN AKP NIN ARKASINDAYIZ DIYOR??ÇÜNKÜ AKP DEN BAŞKA KİMSE SIZE EMIR KULU OLMUYOR...HADİ YÜRRÜ ANCA GİDERSİN...

15
35
yanıtYanıtla
HDP ve SIRRI KAZANIR YETERKİ UMUTLU OLUNturk3:

Sırrı Süreyya Önder gibi birisi İstanbul belediye başkanı olursa İstanbul Kazanır halk kazanır.Bunlar gözü tok insanlar hırsızlıkları olmaz yolsuzlukları olmaz ezilende mazlumdan yanadırlar.İstanbul da bugüne kadar yapılanlan belediyecilik anlayışının aslında köy muhtarlığı anlayışınsan farklı olmadığını görürsünüz.Ama BDP nin seçimi alabilmesi için gönlü olan herkesin inanması gerekir oyum boşa gider dememelisiniz.Nede olsa diğer ikiside aslında zihniyet aynı rantiyecilik anlayışıdır diğerleri.Fırsatçılık anlayışıdır.Yandaşı zengin etme anlayışıdır diğerleri.Ey İstanbul halkı seçimde dağıtılanlara değil daha güzel modern temiz kalkınmış bir gelece oy verin.

35
15
yanıtYanıtla
SERKANshsggs@gmail.com:

YAHUDİ ve DİN DÜŞMANI ( chp ) den DOST OLMAZ

27
20
yanıtYanıtla
TOKMAKtokmak@hotmail.com:

he CHP NIN DAVUT BOYNUZU VAR ÖYLE DEGIL MI???HEM KILICTATORUGLU ABD NIN BOP PROJESI TAŞERONU:))SURIYESINIRINI YAHUDILERE BIR GECEDE 44 YILLIGINA PESKES ÇEKEN DE OYDU..

yanıt0
yanıt0
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title