Haberler

Önal Engel Tanımayan Sporcuları Ağırladı

Başkent Görme Engelliler Spor Kulübü Öğrencileri, 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü Dolayısıyla Vali Kemal Önal'ı Ziyaret Etti.

Başkent Görme Engelliler Spor Kulübü öğrencileri, 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü dolayısıyla Vali Kemal Önal’ı ziyaret etti.

2004 yılında kurulan Başkent Görme Engelliler Spor Kulubü Başkanı Orhan Tanrıkulu ziyaretleri ile ilgili olarak şunları söyledi: “Kulübümüzde 100’ün üzerinde sporcu bulunuyor. Sporcular, yüzme, futbol, atletizm, halter gibi sekiz dalda spor yapıyorlar. Arkadaşlarımızın pek çoğununun kendi dallarında önemli dereceleri var. Hüseyin Çırakoğlu, yüzmede 2008-2009 Türkiye Şampiyonu. Yakup Akaydın, dört yıl üst üste futbol il birincisi. Senani Ekici, 2008-2009 halter Türkiye 3’ncusu. Bizler engellerimizi kaldırdık. Pek çoğumuz hem okuyor hem de sporla ilgileniyoruz. Görme engelli olmamız spor yapmamıza hiç bir şekilde engel olmuyor. Biz engelleri kafamızdan sildik. Herzaman daha çok çalışmayı ve ülkemizi daha iyi bir şekilde temsil etmek istiyoruz.”

Vali Kemal Önal, kendilerini ziyaret eden sporculara başarılarının devamını diledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title