Haberler

İnegöl'de Ölüm Haberini Kayıp Başvurusu Yaparken Aldılar

Güncelleme:

İnegöl'de, mobilyacı için polis merkezine kayıp müracaatında bulunan yakınları, ölüm haberini bu sırada polis merkezine gelen jandarma ekibinden aldı.

İnegöl ilçesinde, bir gün boyunca eve gelmeyen mobilyacı için polis merkezine kayıp müracaatında bulunan yakınları, ölüm haberini bu sırada polis merkezine gelen jandarma ekibinden aldı.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl Mobilyacılar Sanayi Bölgesi'nde mobilya işiyle uğraşan Hüseyin Özkan (46), önceki gün akşam saatlerinde otomobiline binerek evden ayrıldı. Gece eve dönmeyen Özkan'ın eşi, durumu sabah saatlerinde eşinin ağabeyi Ahmet Özkan ve yeğenlerine bildirdi.

Bir süre araştırma yapan Özkan ailesi, olumlu sonuç alamayınca, polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Özkan ailesinin polis merkezinde bulunduğu sırada buraya gelen jandarma görevlisi, Konurlar ile Bahariye köyleri arasındaki ormanlık alanda bir çobanın erkek cesedi bulduğunu belirterek, emniyete kayıp başvurusu yapılıp yapılmadığını sordu.

Polis merkezine kayıp başvurusu için gelen Özkan ailesinin fertleri jandarma karakoluna götürüldü. Aile yakınlarının ifadelerine başvurulurken, 250 metrelik uçurumun dibindeki dere yatağında bulunan ceset, savcının incelemesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Pompalı tüfekle sırtından ve göğsünden vurularak öldürüldüğü belirlenen Hüseyin Özkan'ın cesedi, ağabeyi Ahmet Özkan tarafından teşhis edildi.

Öte yandan, Hüseyin Özkan'a ait 34 AG 610 plakalı otomobil, Ahmet Türkel Çevre Yolu Ortaköy Kavşağı yakınlarında İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bulundu. Otomobil, detaylı inceleme için Jandarma Merkez Karakolu bahçesine çekildi.

Soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Özkan Ahmet Özkan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title