Haberler

Olımpıa Splendıd Issımo Taşınabilir Klimalar İle Serinliği Her Yere Taşıyın

Güncelleme:

Olimpia Splendid'in İsssimo mobil kliması ile yaz sıcakları sizi korkutmasın. Dış ünitesi bulunmayan Issimo taşınabilir mobil klimalar evinizin her köşesine tatlı bir serinlik getiriyor.

Yaz aylarında sıcaktan bunalmak, uykusuz geceler geçirmek tarih oluyor. Ünlü İtalyan markası Olimpia Splendid'in dış ünitesiz taşınabilir klimaları ile evinizin her köşesinde serinliğin keyfini sürebilirsiniz. Farklılığı ve şıklığı tartışılmaz İtalyan tasarımının izlerini taşıyan İsssimo, koyu mavi ve beyaz renkteki iki farklı modeliyle evlerinize renk katacak.

Dış Ünite Yok, Su Boşaltma Derdi Yok

Evinizin her köşesine kolaylıkla taşınabilen İsssimo model klimalarda su deposu olmadığı için su boşaltma sorunu da ortadan kalkıyor. Çünkü Isssimo yoğuşmayı çiy şeklinde otomatik boşaltırken çiyi sürekli dışarı tahliye ediyor. Isssimo herşeyi kendi başına hallediyor size sadece keyfini sürmek kalıyor.

Çevre dostu olan Isssimo dijital ekranı ve kolay kullanımı ile ana fonksiyonlara hızlıca ulaşabiliyor.

Uzaktan kumandası ile ay fonksiyonunu kullanarak gece meydana gelen farklı metabolik durumlara göre havalandırmayı istediğiniz gibi ayarlayabiliyor ve son derece sessiz çalışan Isssimo kaliteli bir uyku ortamı yaratıyor. Otomatik kablo geri sarma sitemi sayesinde güç kablosunu çıkarmak ve geri sarmak son derece kolay.

Olimpia Splendid Isssimo Beyaz İçin Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 907 Euro

Olimpia Splendid Isssimo Koyu Mavi İçin Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 828 Euro

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title