Haberler

ADANA Öldü zannedilip morga konmuştu; bu kez gerçekten hayatını kaybetti

Güncelleme:

Öldü zannedilip morga konmuştu; bu kez gerçekten hayatını kaybetti (2)KOMŞUSU MORG OLAYINI ANLATTIAdana'nın Yüreğir ilçesine bağlı PTT Evleri Mahallesi'nde yaşadığı evde ölü bulunan 77 yaşındaki Hüseyin Yaradan'ın komşusu Filiz Korkmaz, yaşlı adamın 1970'li yıllarda geçirdiği trafik kazası...

Öldü zannedilip morga konmuştu; bu kez gerçekten hayatını kaybetti (2)

KOMŞUSU MORG OLAYINI ANLATTI

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı PTT Evleri Mahallesi'nde yaşadığı evde ölü bulunan 77 yaşındaki Hüseyin Yaradan'ın komşusu Filiz Korkmaz, yaşlı adamın 1970'li yıllarda geçirdiği trafik kazası sonucu ölü sanılıp morga konduğu ancak yakınları tarafından yaşadığının fark edildiği olayı anlattı.

Korkmaz, 'Yıllar önce trafik kazasının ardından öldü diye hastanenin morguna götürülüyor. Sonra ailesine haber veriyorlar. Yakınları morga gidip baktıklarında, yaşadığını fark ediyorlar. Sonra servise çıkarıyorlar ve iyileştikten sonra hastaneden çıktı' diye konuştu.

YEMEK GÖTÜRDÜKLERİNDE ÖLÜ BULUNMUŞ

Yaradan'ın şeker hastası olduğu ve bir ayağının kesildiğini belirten Korkmaz, "Kardeşi ilgileniyordu her şeyiyle. Bu sabah da gelini yemek çıkarmış ve Hüseyin Yaradan'ın evde olmadığını fark etmiş. Daha sonra yatağa baktıklarında hareketsiz yattığını görmüşler? dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

PTT Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title