Haberler

Olağanüstü Yargı Zirvesi

Güncelleme:

Adalet Bakanı Sadullah Ergin İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı ile Haliç Kongre Merkezinde bir araya geldi.

Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında 7 şüphelinin mahkemeye tutuklama istemi ile sevk edilmesinin hemen ardından Bakan ve Başsavcı olağan üstü toplantı kararı alarak görüşmek üzere buluştu.

 

 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Turan Çolakkadı İstanbul Haliç Güncel - Operasyon Güncel Haberler

500

Yorumlar (111)

cem tunam2mccs@windowslive.com:

RTE ve hükümetinin yaşanan rezaleti açıklama ve yine işin arkasında kendilerine karşı iç/dış destekli bir komplo olduğunu zorlama bir biçimde ifade etme gayretlerini hayret ve şaşkınlıkla izliyoruz.Dayandırdıkları tezde şu; 'Operasyonu başlatan Yargı ve Emniyet mensupları hukuka aykırı davranıp durumu üslerine bildirmemişlermişmiş' YaHU AkIL VAR MANTIK VAR. Adamlar En üst Amirleri olan İÇ İŞLERİ BAKANI ve Dİğer Bakanların Oğulları hakkında şüphelenmiş ve takip başlatmışlar. SİZCE AMİRLERİNE BİLDİRSELERDİ VE KONU İÇ İŞLERİ BAKANINA GİTSEYDİ bu operasyonun yapılması mümkün olabilir miydi? Şu an yaşananları görmüyormusunuz? Suç u ortaya çıkaran Savcı ve Emniyet mensupları suçlu durumuna düşürülüyor.. Bu kadarını düşünemiyormuyuz biz? Aptal bir halk mıyız?HÜKÜMET DERHAL İSTİFA ET!

47
14
yanıtYanıtla
samigülgulsami@mynet.com:

acaba bu yorumları okuyan hükümetin bir bakanı varmıdır merak ediyorum adı geçen bakanlar istifa etmeliler öncelikle oğlun hırsızlıkmı yapıyor diyeceklerdi namus şerefde hırsıza destek ol acaba bekir bozdağ söylediğine kendi inanıyormu.zaten adı geçenler imam hatipli değil derlerse şaşırmam

yanıt0
yanıt0
ANUT MECanutmeccemtunacmtna@hotmail.com:

TABİ EMRİN OLUR CANIM BENİM ZATEN AMAÇ HÜKÜMETİ İSTİFA ETTİRMEK :) ULAN MİLLETE HALKÇI KESİLİRSİNİZ DE EN BÜYÜK AMERİKANCI SİZSİNİZ... AKP YE KARŞI AMERİKAYLA DÜŞÜP KALKARSINIZ KA. KA. GİBİ BUGÜN BÜYÜK ELÇİDEN GİZLİ TAKTİK EĞİTİM ALDI... SURİYE DE DE RUSLARI ESADI TUTAR ORADA DA MİLLETİ KATLETTİRİRSİNİZ. İKİYÜZLÜLÜĞÜN BU KADARI.. DEMEK ZORLAMALI BİR İÇ DIŞ DESTEKLİ KOMPLO OLDUĞUNU İLERİ SÜRMÜŞ HÜKÜMET... :) SİZ DEĞİLMİYDİNİZ DAHA ÜÇ GÜN ÖNCESİNE KADAR NE ETRAFIMIZDA NE DÜNYA DA BİR TEK DOSTUMUZ KALMADI.. DIŞ SİYASETİMİZ ÇÖKTÜ DİYE.... E BU SİZİN İDDİANIZ.. ŞİMDİ BU KADAR DÜŞMAN VARKEN.... KOMPLOYU KİM KURACAK ??? HAKKETEN APTAL BİR HALK MIYIZ ??? CHP VE KA. KA. DIŞ GÜÇLERLE İŞ BİRLİĞİN DEŞİFRE OLDU... DERHAL TERKET...

yanıt0
yanıt0
cem tunam2mccs@windowslive.com:

ANUT MEC: Aşağıda kurduğunuz cümleler ve ortaya attığınız tezler ile ilgili bir tane sağlam dayanağınız yok. Sizin bu yazdıklarınız ancak laf-ı güzaf olarak nitelenebilir. Oysaki şu an tüm Türk halkı ile birlikte hepimizin gözü önünde ceyeran eden hadiseler gerçek. An be an şahit oluyoruz yaşanan rezaletlere. Şimdi siz bana CHP liderinin ABD elçisi ile görüşmesini yazacaksınız. 1. O habere gidin altınd ayazdığım yorumu okuyun.2.Bu ülkenin herhangibir vatandaşının halkın gözü önünde yaşanan bu kadar aleni bir rezaleti eleştirmesi için illa CHP'li,MHP'li;BDP'li,Dış Mihrak,Mason,İsrailli,Abd'li;Siyonist,Gavur,Cemmatçi vb olması gerekmez .Anlaşıldı mı?

yanıt0
yanıt0
ANUT MECcnatanutmccmtuna@hotmail.com:

ARKADAŞIM BENZERİ OYUNLAR DEFALARCA YAŞANDI DEDİK SANA. TÜRKİYENİN GÖZÜ ÖNÜNDE OLDU MÜSLÜM GÜNDÜZ VE FADİME ŞAHİN OLAYINDA. AYLARCA DOĞAN MEDYASI BUGÜN YAPTIĞI GİBİ TEZGAHLANAN OLAYI SERVİS ETTİ. FLİM GİBİ İZLETTİLER :) VE GERÇEKTEN İNSANLAR SENİN ŞUAN VERDİĞİN TEPKİNİN AYNISI VERDİ. HERŞEY ORTADA DEDİLER. VE 28 ŞUBAT GELDİ :) ENFLASYON FORA, FAİZLER FORA, VE EKONOMİ DİBE VURDU. GÖTÜRENLER KİM OLDU MALUM. YARGILAMAK NEDİR BİLİR MİSİN ? ÖNCE FEZLEKE OLUŞUR. SORUŞTURMA BAŞLAR. YARGILAMA YAPILIR. SONRA ASILIR VE KESİLİR :) BEN DE SENİN EVİNE SUÇA KONU BİR SİLAH BIRAKAYIM. ÖMRÜN CEZAEVİNDE ÇÜRÜR :) OLCAK İŞ Mİ YANİ ŞİMDİ BU. VALLA KİMSE KUSURA BAKMASIN. 2002 ASGARİ 114 DOLAR EDERKEN.. ŞUAN ASGARİ ÜCRETİN KARŞILIĞI 400 DOLAR EDİYOR İSE... KİMSE KUSURA BAKMASIN.. BİZ OYUNA GEL - ME - YE- CE-ĞİZ... GEZİ DEDE ONCA YALAN HABER YAPILMADI Mİ ??? :))) SAYAYIMMI ???

yanıt0
yanıt0
cem tunam2mccs@windowslive.com:

ANUT MEC sen ilk önce Gezi Protestoları esnasında RTE,partisi ve yandaşlarının söylediği yalanların ve attığı iftiraların hesabını ver. Her defasında 'Elimizde Görüntüler Var' deyip o görüntüleri yayımlayacakları Cuma günü hiçbir zaman gelemeyenlerin hesabını ver. Camide içki içtiler yalanının,kabataşta başörtülü kızımızı dövdüler yalanının hesabını ver. Sana burada haber linkleri ile örnekleri ile bir bir yazarım utanırsın. Bence siz kendi yarattığınız komplo teorilerine,yine kendiniz inanır olmuşsunuz. Buna bağlı olarakta sağlıklı düşünme yetinizi kaybetmişsiniz. Sen asıl Sözde ERGENEKON tezgahı ile 'gizli tanıklar'ile ne idiü belirisz insanların ifadeleri attığı iftiralar ve saçma sapan dellillerle TSK nın nasıl töhmet altına sokulduğundan bahset... O zaman size yardım edip bahçe bahçe malzeme gömenler şimdi sizin karşınızda..Tek farkla bu defa birşey uydurmalarına gerek yok..Bak sende örnek vermişsin Siz Bu işleri iyi bilirsiniz elbet..

yanıt0
yanıt0
ANUT MECcmtnaanutmec@hotmail.com:

GEZİ DE AHIRA GİRER GİBİ CAMİYE GİRİLMEDİ Mİ ? PİSLETİLMEDİ Mİ. ÖPÜŞENLERİ İZLEMEDİN Mİ ? MISIRDA HALKIN ÜSTÜNE GERÇEK MERMİ SIKILDIĞINDA BİLE VURULANLARLA BİRLİKTE CAMİYE KAN REVAN İÇİN DE GİRENLERİN AYAKLARINDA AYAKKABI YOKKEN. KALKIP GAZ YEDİK PANİKLE ÇALÇAMUR GİRDİK DİYEMEZSİNİZ. MABEDİ KİRLETTİNİZ. SALDIRILAN TÜRBANLI KIZIN YAKINI ÇIKTI KONUŞTU. POLİSE UYGULANAN ŞİDDET VİDEOSUNU SANATÇILARIN TOPLUMDA İNFİAL YARATIR DİYEREK BAŞBAŞANDAN RİCASI ÜZERİNE YAYANLANMADI. TAYYİBİ SİZ PİRE İÇİN YORGAN YAKAN BİRİ Mİ SANDINIZ. GELKİ SİZ GEZİ İSYANINDA İKİ AĞAÇ İÇİN. YÜZLERCE YENİ MODEL OTOBÜS YAKTINIZ. AMBÜLANSLAR KAMU ARAÇ VE BİNALARI. HELE GARİBAN ESNAF NE ÇEKTİ SİZDEN. VAAAAY Kİ VAY :)

yanıt0
yanıt0
muratener0407@hotmail.com:

Gercek vatan hainleri bu rüsvet dosyasini kapatmaya calisan polisleri görevlerinden alanlardir

53
3
yanıtYanıtla
ErdenizErdeniz@icloud.com:

Şu anda KANAL TÜRK'ü izliyordum bu görüşme kanun dışı hukuksuzluktur diyor

53
2
yanıtYanıtla
salamonbatur@hotmail.com:

Olaya Bak! Gezi Parkın'da Atom Bombası yapıldığına inananlar, Bakan Çocuklarının evinden çıkan paralara inanmıyor!

50
2
yanıtYanıtla
Tüm 111 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title