Haberler

Okuldaki Deneyde Yaralanan Mert'in Umudu Yarın Olacağı Ameliyatta

* Tek hayali futbolcu olmaktı.

* Tek hayali futbolcu olmaktı. Okulda deney sırasında meydana gelen patlamada yüzünden yaralanan 11 yaşındaki Mert'in sol gözünde görme kaybı oluştu.

Mert'in tek umudu yarın olacağı ameliyat.

Hukuki süreç başlatan Mert'in ailesi, okul yönetimi ile öğretmeni suçladı.

Haber-Kamera : Naci YÖNER - İstanbul DHA

İstanbul Üsküdar'daki Ali Fuat Başgil Ortaokulu'nun 6-C sınıfındaki öğrencilerin 3 Aralık günü laboratuvardaki Fen Bilgisi dersinde yaptıkları deney patlamayla sonuçlanmıştı. Patlamada öğretmen Mehmet Aslan ile ona yardımcı olan 11 yaşındaki Mert Öztoprak yaralandı.

"BİRDEN YÜZÜMÜZE ALEVLER FIŞKIRDI"

Mert'in yüzü yanarken öğretmen de hafif yaralandı. Öğretmen Mehmet Aslan tedavisinin ardından taburcu edilirken, 11 yaşındaki Mert hala iyileşemedi. Patlamayla Mert'in gözkapaklarının ve göz içinin tamamen yandığı ve sol gözünde görme kaybı oluştu. Bir hafta içinde 4 operasyon geçiren küçük Mert, "Çok kötü bir ihmal var bunda. Belki de daha kötü olabilirdi. Hoca, benim elime demir bir boru verdi. Ben onu tutuyordum. Hoca içine kimyasal maddeler dökmeye başladı birden. Ben tutuyordum, hoca kenarına birden üfledi. Benim elimin etrafında olan çinko tozu parçacıklarının boruya girmesi için. Borunun içine girdi. Sonra tekrar üzerine dökmeye devam edince. Hemen patladı, birden yüzümüze alevler

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Aslan İstanbul Üsküdar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title