Haberler

Oğuzhan Koç 'GÜLBEN'DE Hem Güldürdü Hem de Dans Ettirdi

Güncelleme:

Yaşama dair her şeyin konuşulduğu gündüz kuşağının beğeniyle izlenen programı 'Gülben'in 22 Ocak Çarşamba günü konukları Oğuzhan Koç ve Ebru Omurcalı'ydı.

22 Ocak Çarşamba günü 'Gülben'e Oğuzhan Koç'un yepyeni şarkıları damgasını vurdu. Bol müzikli, bol kahkahalı, hoş sohbetli geçen programda Oğuzhan Koç, Çok Güzel Hareketler Bunlar'la başlayıp 3 Adam ile devam eden yolculuğunu anlattı. Oğuzhan Koç, albüm yolunda uzun süren çalışma sürecini 'Gülben' izleyicisiyle paylaştı.

Oğuzhan Koç'un espirileri ve eğlenceli anlatıları ile stüdyoda kahkahaların yankılandığı programda, yakışıklı popçu, şarkı sözleri ve şarkıları ile ilgili içten açıklamalarda bulundu. Albümünden pek çok şarkıyı 'Gülben' izleyicisinin beğenisine sunan Oğuzhan Koç, stüdyoda büyük beğeni topladı. Gülben Ergen, Koç'un şarkılarına danslarıyla eşlik etti.

GÜLBEN ERGEN ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

Gülben Ergen, hakkında çıkan ilişkisi olduğu yönündeki haberlere kendi programında açıklama getirdi. Biten ilişkisinin ardından elbet yeni bir ilişkisi olabileceğini ancak şu anda böyle bir şey olmadığını belirten sanatçı, birlikte görüntülendiği kişinin arkadaşı olduğunu ve çıkan haberler hakkında programda açıklama yapacağı konusunda yayından önce kendisine haber verdiğini söyledi.

'Gülben', Astrolog Nuray Sayarı'nın merakla beklenen burç yorumları ve ünlü şef Ebru Omurcalı'nın sağlıklı tarifleriyle son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ebru Omurcalı Gülben Ergen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title