Haberler

Öğrencilere Tatil Kursu

Güncelleme:

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, İNESMEK kursları kapsamında ilkokul öğrencilerine yönelik 'Sömestr Çocuk Sanat Atölyesi' açıldı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, İNESMEK kursları kapsamında ilkokul birinci ve ikinci sınıf öğrencilerine yönelik 'Sömestr Çocuk Sanat Atölyesi' açıldı.

Öğrencilere sanatı sevdirmek, el becerilerini güçlendirmek için düzenlenen kursa 30 öğrenci katıldı. İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Belediye Gençlik Merkezi Sorumlusu Oğuz İlhan ile birlikte, Deha Mental Aritmetik ve Türk Beyin Takımı İnegöl Şubesi'nin de destek verdiği Kültür Sarayı'nda düzenlenen kursu ziyaret ederek, minik öğrencilere şeker dağıttı.

Gülhan şahin, "İnegöl Belediyesi olarak sanat faaliyetlerimiz devam ediyor. Çocuklarımızın sanat faaliyetlerini arttırmak, onlara sanatı sevdirmek, el becerileri kazandırmak için atölye çalışmaları yapıyoruz. Çocuklarımızın tatillerini eğlenceli bir şekilde geçirmeleri için hazırladığımız atölye çalışmalarımızda profesyonel öğretmenler eşliğinde kurslarımızı gerçekleştiriyoruz. İlk hafta İNESMEK öğretmenleri eşliğinde el becerileri üzerine çömlek, ebru, keçe, pasta yapımı ve resim dersleri, ikinci hafta ise Deha Mental Aritmetik ve Türk Beyin Takımı İnegöl Şubesinin 'su doku' eğitimleri var. Daha önceden okullara dağıttığımız broşürlarle sanat atölyemize kayıt yaptıran ilkokul 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz olarak düzenlediğimiz kursumuz 27 Ocak 2014 Pazartesi günü başlayıp, 7 Şubat 2014 Cuma gününe kadar hafta içi her gün 13.30 ile 15.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Yarıyıl tatilinin bütün öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, projemizde bize destek olan Deha Mental Aritmetik ve Türk Beyin Takımı İnegöl Şubesine teşekkür ediyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title