Haberler

Öğrenciler Tatili Öğrenerek Geçiriyorlar

Güncelleme:

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen sanat atölyesi çalışmalarına katılan öğrenciler, tatili öğrenerek geçiriyor.

Yarıyıl tatili ile birlikte İnegöl Belediyesinin öğrencilere yönelik sanat atölyesi çalışmaları başladı. Çalışmalara katılan öğrenciler, öğretmenler eşliğinde el becerilerini ve zekâ gelişimini güçlendiriyor.

Sanat atölyesi çalışmalarını inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, İnegöl Belediyesi olarak sanat ve sosyal aktiviteleri tüm hızıyla sürdürdüklerini bildirdi.

Şahin, bu kapsamda hayata geçirilen etkinliklerden birinin ilki geçen sene gerçekleştirilen ve bu sene de devam ettirilen sömestr çocuk sanat atölyesi çalışmaları olduğunu söyledi.

Çocukların sanat faaliyetlerini arttırmak, sanatı sevdirmek, el becerileri ve zekâ gelişimini güçlendirmek amacı ile şubat tatili boyunca çeşitli alanlarda atölye çalışmaları yapılacağını kaydeden Gülhan Şahin, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Çocuklarımızın tatillerini eğlenceli bir şekilde geçirmeleri için hazırladığımız atölye çalışmalarımızda profesyonel öğretmenler eşliğinde kurslarımızı gerçekleştiriyoruz.

İlk hafta inesmek öğretmenleri eşliğinde el becerileri üzerine;

Çömlek
Ebru
Keçe
Pasta yapımı ve resim dersleri
İkinci hafta ise Deha Mental Aritmetik ve Türk Beyin Takımı İnegöl Şubesinin sudoku eğitimleri vardır.

Daha önceden okullara dağıttığımız broşür sonucu sanat atölyemize kayıt yaptıran 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz olarak düzenlediğimiz kursumuz 27 Ocak Pazartesi günü başlayıp, 07 Şubat Cuma gününe kadar hafta içi her gün 13.30 ile 15.30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Yarıyıl tatilinin özellikle bütün öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor ve projemizde bize destek olan Deha Mental Aritmetik ve Türk Beyin Takımı İnegöl Şubesine teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title