Haberler

Öğrenciler Islandı, Protokol Şemsiye Altında

Zonguldak'taki Törende Devlet Büyükleri Yağan Yağmur Altında Şemsiyeyle Korunurken, Bugünün Küçükleri Yarının Büyükleri Olacak Öğrenciler İse Yağmur Altında Sırılsıklam Oldular.

Zonguldak'taki törende devlet büyükleri yağan yağmur altında şemsiyeyle korunurken, bugünün küçükleri yarının büyükleri olacak öğrenciler ise yağmur altında sırılsıklam oldular.

TÖRENDEN FOTOĞRAFLAR..

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde Gaziler Günü nedeniyle Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören sırasında yağmur yağmaya başladı. Protokol üyeleri şemsiyeleriyle yağmurdan korunurken, öğrenciler ise ıslandı.

Sahil bandındaki Atatürk Anıtı'nın önünde bu sabah düzenlenen törene Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Doğan Bozkurt, Ereğli Belediye Başkanı AKP'li Murat Sesli, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, gaziler ve öğrenciler katıldı. Tören sırasında aniden başlayan ve kısa süre etkili olan yağmur, özellikle öğrencilere zor anlar yaşattı. Bayrak ve flama taşıyan öğrenciler yağmur altında ıslanırken, bazı öğrencilerin üşüdüğü gözlendi. Tören, Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasıyla sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title