Haberler

ÖĞRENCİ VE FİRMALAR FUARDA BULUŞTU

Güncelleme:

CUMHURBAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Ofisinin öncülüğünde, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Batı Karadeniz Kariyer Fuarı (BATIKAF) açıldı.

CUMHURBAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Ofisinin öncülüğünde, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Batı Karadeniz Kariyer Fuarı (BATIKAF) açıldı.Öğrenci ve mezunlar, fuarda firmaların insan kaynakları yetkililerinden iş ve staj için bilgi alabilecek.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin öncülüğünde, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen Batı Karadeniz Kariyer Fuarı açıldı. BAİBÜ Kültür ve Kongre merkezinde gerçekleştirilen fuarda 300'ün üzerinde firma stant kurarken, 17 üniversiteden 35 binden fazla öğrenci de katılım sağladı. Fuarla birlikte, gençlerin istihdam edilebilirliklerinin artırılmasına, iş ve staj imkanlarına erişimde fırsat eşitliğine olanak sağlanması amaçlıyor. Öğrenci ve mezunlar, fuarda firmaların insan kaynakları yetkililerinden iş ve staj fırsatları, kariyer imkanları gibi konularda bilgi alabilecek. Ayrıca çeşitli kişisel ve mesleki gelişim etkinliklerine, panellere, mülakat simülasyonlarına ve firmaların temsilcileriyle yapılacak mülakatlara katılabilecek. Yoğun ilginin olduğu fuar alanında zaman zaman izdiham yaşandı.

Fuarın açılışından konuşan Bolu Valisi Ahmet Ümit, fuarın 300'ün üzerinde stant kuran firma ve kayıt yaptıran 35 binden fazla öğrenci sayısıyla bölgenin en büyük kariyer fuarı olma özelliğini taşıdığını aktararak, fuar sayesinde gençlerin işverenlerle temas kuracağını, iş deneyimi kazanma imkanı bulacağını kaydetti.

'TÜRKİYE KÜRESEL GÜÇ OLMA YOLUNDA İLERLİYOR'

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun ise açılışta yaptığı konuşmada, "Artık Türkiye, bölgesel güç olmaktan çıktı, küresel güç olma yolunda ilerliyor sizlerden aldığımız güçle. İnşallah yapacağınız katkılarla geleceğin şekil veren ülkesi olacak bir Türkiye var. Şu anda da bu belirtileri ve emareleri yaşıyoruz. Bütün bunlar sizlerin ve bizlerin katkılarıyla fedakarlıkla olacak. Vatanımızı, devletimizi, dinimizi, ailemizi seviyoruz. Kesinlikle fedakarlık gerektiriyor. Bunu başardığımız sürece bin yıllık geçmişi, gelecek bin yıllara taşıyabiliriz, bundan en ufak bir şüphem yok." dedi.

Konuşmaların ardından BATIKAF'a katılarak sponsor olan firmalara teşekkür plaketleri verildikten sonra protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek fuarın açılışı gerçekleştirildi. Çeşitli salonlardaki kariyer buluşmalarıyla devam eden fuar, yarın sona erecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Batı Karadeniz Bolu Haberler

Bakmadan Geçme

TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title