Haberler

Öğrenci Servisi Dereye Uçtu: 6 Yaralı

Güncelleme:

Adıyaman'da direksiyonu kilitlenen öğrenci servisinin dere yatağına uçması sonucu 5'i öğrenci 6 kişi yaralandı.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde direksiyonu kilitlenen öğrenci servisinin dere yatağına uçması sonucu 5'i öğrenci 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kahta ilçesinin Arılı köyünden Kahta'ya öğrenci taşıyan Mustafa A. idaresindeki 02 S 6049 plakalı öğrenci servisi, direksiyonunun kilitlenmesi nedeniyle yoldan çıkarak dere yatağına uçtu. Kazada, araç sürücüsü Mustafa A. ile birlikte serviste bulunan T.P.A.O. İlköğretim Okulu, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ve İmam-Hatip Lisesi öğrencileri Ferhat Ergen, Ramazan Ergen, Muhammet Gazi Altun, Uğur Kılıç ve Mehmet İnan yaralandı. Kaza sonrası olay yerine Adıyaman ve Kahta'dan birçok

ambulans sevk edildi. Yaralılardan Mehmet İnan ve Uğur Kılıç ambulansla Adıyaman'a götürülürken, Ferhat Ergen, Ramazan Ergen, Muhammet Gazi Altun ve araç sürücüsü Mustafa A. Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ferhat Ergen'in ağır yaralı olduğu bildirilirken, diğer yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası Kahta Kaymakamı Metin Esen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç da hastaneye giderek yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet İnan Uğur Kılıç Adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title