Haberler

Öğrenci evinde mutfağa giren AK Partili Mahir Ünal: Menemenin içine sucuk katmışlar, az önce şikayet etmiyorlar mıydı?

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta bir öğrenci evine giderek gençlerle sohbet eden AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, mutfağa da girerek menemen yaptı. Tavada sucuk olduğunu gören Ünal, "Yalnız bunlar menemenin içine sucuk katmışlar, az önce şikayet etmiyor muydu bunlar?" ifadelerini kullandı.

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, yenilenen Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin açılışı ve İl Yatırım Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılmak üzere Kahramanmaraş'a ziyaret etti. Ünal, burada bir öğrenci evine misafir olarak gençlerle sohbet etti ve sahura katıldı.

Öğrenci evinde mutfağa giren AK Partili Mahir Ünal: Menemenin içine sucuk katmışlar, az önce şikayet etmiyorlar mıydı?

"MENEMENİN İÇİNE SUCUK KATMIŞLAR"

Öğrencilerin isteği üzerine evin mutfağına girerek menemen yapmaya koyulan Mahir Ünal, tavada sucuk görmesi üzerine "Yalnız bunlar menemenin içine sucuk katmışlar, az önce şikayet etmiyor muydu bunlar?" ifadelerini kullandı.

Öğrenci evinde mutfağa giren AK Partili Mahir Ünal: Menemenin içine sucuk katmışlar, az önce şikayet etmiyorlar mıydı?

"DÜNYANIN EN GÜZEL EVİ ÖĞRENCİ EVİDİR"

Sözlerinin devamında ise Ünal, "Dünyanın en güzel evi öğrenci evidir çünkü en keyifli, en heyecanlı anıları öğrencilik zamanın öğrenci evinde yaşarsınız. Ve en iyi dosyluklar da öğrenci evlerinde kurulur." dedi.

"MENEMEN SOĞANLI OLUR"

Mutfaktaki o anlarını sosyal medya hesabından da paylaşan Ünal, "Ramazan'ın en güzel vakitlerinden olan sahur vaktini öğrenci arkadaşlarımızla birlikte geçirdik. 'Menemeni siz yapar mısınız?' diye sordular. Cevap tabii ki evet ve tabii ki de soğanlı" ifadelerine yer verdi.

Öğrenci evinde mutfağa giren AK Partili Mahir Ünal: Menemenin içine sucuk katmışlar, az önce şikayet etmiyorlar mıydı?

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Mahir Ünal AK Parti Menemen Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

Hamit Gündoğdu:

BİM markette 2 kalem malzeme aldım ödeme için kasaya geldim. Suriyeli etinden tut yaklaşık 400 TL alış veriş yaptı ve ödedi. Önümde bir bayan 3 kg yoğurt 35 TL olunca ben 25 TL zannettim alamam dedi ve gitti. İnanın nutkum tutuldu kadına yardımcı olamadım. Bakan farkı gör.

508
19
yanıtYanıtla
Hasan Hüseyin Şahin :

Hayırdır sayın vekil seçim çokmu yakın yoksa sizler (akp,liler)öğrenciyi ,fakiri ,fukarayı tanıyacak kadar mutavazi değilsiniz zaten belli etmişsiniz öğrencilerin menemene suçuk koymaları zorunuza getmiş tamaamm bir dahaki sefere beklentiniz olan taş koysunlar

480
19
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Ayda yılda öğrenci sucuklu yumurta yapmış belkide siz gelceksiniz diye. Tarım bakanı da gıdayı siyaset konusu yapmayın diye ve akabinde kendi rakamı 5 milyon mülteci ses çıkarıyor mu? diye millete laf çakıyor. Siz bu ülkenin tarım bakanimisiniz yoksa mülteci savunucusu mu?

468
9
yanıtYanıtla
FLOZOF:

İnsanları fotosentez yapıyor sanıyor bunlar

143
1
yanıtYanıtla
Doğuş:

Sayın Bakanım telefonlarıda var.

26
2
yanıtYanıtla
İrem Aslan:

çıkar telefondan, menemendeki sucuğa kadar geldik hayırlısı

20
2
yanıtYanıtla
Erhan Akbaba:

Hayırdır gözünüzü dikecek bi omu kaldı

17
2
yanıtYanıtla
ERKAN :

ÖĞRENCİYE SUCUKLU YUMURTAYI ÇOK GÖRÜYOR.

14
0
yanıtYanıtla
IWaRLocK Erc:

Elbet Seçim sandığı bu insanların önüne gelcek Zarfın için ne koycağımızı görceksiniz.Ozamanda çok şaşırcaksınız

14
0
yanıtYanıtla
malik aglagu:

Sofrasinda kus sutu eksik olmayan adamlar, garibanin yedigi iki lokmatik iskarta etten yapilmis sucuga dikkat ediyor. Hani sikayet ediyorlardi derken, "Yalan soyluyorlar, aslinda milletin sofrasinda et bollugu var" mi demek istediniz. Milletin yuzu sararmis kansizliktan. Kan tahlili yaptiran herkeste kansizlik cikiyor, en cok cocuklar ve kadinlar.

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title