Haberler

Gaziantep'de Öğrenci Evinde Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

Aralarında husumet olan üniversite öğrencilerinin kaldığı evde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı.

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, iki grup arasında üniversite öğrencilerinin kaldığı evde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldürüldü, 2 kişi yaralandı, 10 kişi gözaltına alındı.

EVLERİNE GİTTİLER

Olay, dün gece geç saatlerde Fevzipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. 25 yaşındaki Yusuf Sezer ve arkadaşları ile Nizip Meslek Yüksekokulu öğrencileri arasında birkaç gün önce ilçe merkezinde bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kavga eden grup, araya girenler tarafından ayrıldı. İddiaya göre, Yusuf Sezer dün gece bazı arkadaşları ile birlikte husumetli olduğu üniversite öğrencilerinin kaldığı Fevzipaşa Mahallesi'ndeki eve gitti. Burada yeniden çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve Yusuf Sezer ile arkadaşları Nahsen Yıldırım ile kardeşi Mehmet Yıldırım bıçakla yaralandı.

MAHALLE SAKİNLERİ POLİSİ ARADI

Kavgayı duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine eve gelen polis kavgayı sonlandırırken, sağlık ekipleri yaptığı incelemede bıçaklanarak yaralanan Nahsen ve Mehmet Yıldırım kardeşleri ambulansla Nizip Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan 2 kardeş hayati tehlikeleri bulunduğu saptanınca Gaziantep'e sevk edildi. Bu arada bıçaklanan Yusuf Sezer'in ise yaşamını yitirdiği belirlendi. Sezer'in cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi için Nizip Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olaya ilişkin yapılan incelemede polis ekipleri evde kalan üniversite öğrencilerinin de aralarında bulunduğu 10 kişiyi gözaltına alarak sorgulamak üzere Nizip Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Yıldırım Fevzipaşa Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500

Yorumlar (33)

BY.Türk:

YARALI olan 2 kişi amcam oğlu Vuranlar Kürt. . . . MErak etmesinler. Burası Nizip ise Kimsenin yaptığını Kimsenin yanına Bırakmaz. . . . Bu saatten Sonra Ne kadar ÜNV: öğrencisi varsa ''''KÜRT'''' varsa Alayına :) Bekleyin

16
47
yanıtYanıtla
serkan2934:

yavrum polis gelene kadar insanlar ölüyor her zaman geç kalıyorlar özellikle bekliyorlar kavgalar da ortalık karışıyor insanlar bir birini yiyor sonra polis müdale ediyor.

29
17
yanıtYanıtla
Cerkes:

ölen turkmu kurdmu?

2
36
yanıtYanıtla
YENİ TÜRKİYE GENÇLİĞİ:

13 YILDIR BU GENÇLERE NE OLDU ESKİDEN İNSANLAR BİR BİRİNE SEVGİ SAYGI GÖSTERİYORDU ŞİMDİ O DA YOK . ACABA OKULLARDA AHLAK DERSİ YERİNE DİN DERSİNE YÜKLENMEK FAZLA İŞE YARAMADIĞI GİBİ TERS TEPMİŞ OLMASIN.

18
16
yanıtYanıtla
asy23mobilWeb@haberler.com:

Gencecik insanlar Allah sabır versin

27
2
yanıtYanıtla
şakir:

gençlerin bu hali memleketteki eğitimin ve ahlağın ne hale geldiğinin belirtisidir.

27
2
yanıtYanıtla
kızgın deniz:

allah belalarını versin kardeşime bunu yapanların

12
16
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SİZ DE ÖLENİN KÜRT YADA TÜRK İLE NE ALAKASI VAR SİZDE

28
0
yanıtYanıtla
YENİ TÜRKİYE GENÇLİĞİ:

PSİKOPAT YETİŞTİREN ÜLKE OLDUĞUMUZUN BİRİLERİ FARKINA VARSA İYİ OLACAK.

21
4
yanıtYanıtla
mhtMobil-IOS:

Universite artik okumak icin gidilen ulkeye faydali gelecek vaad eden meslek gruplarina dahil olmak icin degil.. Kari kiz dusurmek,uyusturucu kullanmak,alkol tuketmek,anne ve babadan uzaklasma merkezi haline geldi..yazik ulkemiz ahlak konusunda her gecen gun kaybediyor..genc nesil vahsi ve ahlaksizca yetisiyor.. Cok vahim...

22
3
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title