Haberler

Odasında Ölü Bulunan Astsubay Toprağa Verildi

Güncelleme:

İstanbul'da görev yapan Astsubay Kıdemli Çavuş Nurullah Çeçen kaldığı askeri misafirhanede başından tabanca ile vurulmuş halde ölü bulundu.

Turhal ilçesine bağlı Kuşoturağı Köyü'nde yaşayan Emir ve Emine Çeçen, çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olan ve 4 yıldır İstanbul 3'üncü Kolordu Komutanlığı'nda görev yapan Astsubay Kıdemli Çavuş Nurullah Çeçen, dün sabah saatlerinde kaldığı askeri misafirhanede başından tabanca ile vurulmuş halde ölü bulundu. Hayatını kaybeden Çeçen'in cenazesi otopsi işlemlerinden sonra hava yolu ile önce Sivas'a, buradan karayolu ile köyüne getirildi. Sivas Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile kente getirilen Türk bayrağına sarılı cenaze ilk olarak helallik alınması için baba ocağına götürüldü. Bu sırada Çeçen'in ailesi ve yakınları gözyaşına boğuldu. Cenaze daha sonra köy mezarlığına götürüldü. Burada Çeçen için cenaze namazı kılındı.

TSK ÇELENK GÖNDERDİ

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin de çelenk gönderdiği cenaze namazına, Turhal Kaymakamı Fatih Kadiroğlu, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Pazar Belediye Başkanı Adnan Özmen, Tokat İl Jandarma Komutanı Yusuf Ziyaddin Cavlak ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Çeçen, burada toprağa verildi. Bu arada acılı baba 48 yaşındaki Emir Çeçen, "Vatan sağolsun. Allah kimseye böyle acı vermesin" diye konuştu. Çeçen'in intihar ettiği sanılırken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Turhal Sivas Tsk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title