Haberler

Öcalan Prostat Kanseri Oldu, İmralı'da Ameliyat Edildi İddiası

Güncelleme:

Yeni ses kaydındaki iddiaya göre; Öcalan İmralı'da prostat kanseri oldu ve yine orada ameliyat edildi!

İnternete sızdırılan ses kayıtlarına bugün bir yenisi eklendi. Haramzadeler333 adlı kullanıcı tarafından yayınlanan ses kaydında konuşmanın, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Nilgün Balkaç ile "Alo Fatih" diye tanınan Fatih Saraç arasında geçtiği iddia ediliyor. İddialara göre; Habertürk'ten Nilgün, Balkaç Öcalan'ın ameliyat olduğunu duyuyor ve Habertürk yöneticisi Fatih Saraç'a bu haberi telefonda aktarıyor.

ÖCALAN PROSTAT OLDU, İMRALI'DA AMELİYAT EDİLDİ İDDİASI

Habertürk Ankara temsilcisi Nilgün Balkaç ile Habertürk yöneticisi Fatih Saraç'ın telefon görüşmesine ilişkin ses kaydı yayınladı. Ses kaydındaki iddialara göre; Nilgün Balkaç, Fatih Saraç'a telefonda Öcalan'ın rahatsızlandığını ve prostat kanseri teşhisi konulduğunu söylüyor. BDP'nin bu konuda bilgisi olduğunu aktaran Balkaç, bunun dillendirilmemesi gerektiğini, haber gelirse de girilmemesi uyarısında bulunuyor. Balkaç, Öcalan'ın, İmralı'da ameliyat edildiğini de iddia ediliyor.

"DUYULURSA KELLEM GİDER"

Nilgün Balkaç'ın, Fatih Saraç'a "Abdullah Öcalan kanser olmuş, duyulursa benim kellem gider. Valla beni yerler yani öldürürler"dediği öne sürülüyor.

"TAM PAPAZI YEDİK"

Nilgün Balkaç'ın sözlerine üzerine Fatih Saraç'ın "Tam papazı yedik bir de ölürse içeride yaktık ayvayı" diyor. Balkaç'ın ise, "Papazı yedik. Fatih Bey kimse duymasın Allah aşkına" dediği iddia ediliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Prostat Kanseri Abdullah Öcalan Nilgün Balkaç İmralı Güncel Haberler

500

Yorumlar (37)

CİZRELİyok_ki@hotmail.com:

SİZ ONA KURBAN OLUN LAN - ÖNDERIM GEÇMİŞ OLSUN ALLAH SELAMET VERSIN

39
37
yanıtYanıtla
mehmetmehmet1453kara@hotmail.com:

önderim dedin dogyu maf eti bi batıya bak bide bizim dogya

yanıt0
yanıt0
YOK ARTIKKJM@FGH.COM:

ÖNDERİNİDE SENİDE..........

yanıt0
yanıt0
batmaneenevroz_72_@hotmail.com:

Ağzı olan konuşuyor yasasin baskan apoooo

10
25
yanıtYanıtla
PADİŞAHkkk@hotmail.com:

Onlarca vatan evladını şehit eden ve onlarca masum vatandaşı şehit eden bir kişi nasıl da çok rahat şekilde hapishane de yatar ?Hangi ülkede böyle bir şey vardır , ABD da olsa hemen idam ederler biz ise 2004 yılında idamı kaldırarak apoyu ödüllendirdik .Şimdi ise açılım denen saçma sapan şeylerle pkk terör örgütünün partisi olan bdp nin çok rahat bir şekilde her istediğini konuşmasına olanak sağlanmıştır.Eskiden bunlar zar zor konuşurlardı şimdi ise çok rahat devlete kafa tutma durumuna gelmişlerdir.Koca türkiye devletini tehdit ediyorlar .Yok efendim şunu yapmazsanız bunu yaparız diye.Hapishanede kalan hiçbir kimse aponun hapishanede rahat şekilde yaşamaşı gibi yaşayamaz.Terör örgütü lideri sanki padişah .

18
14
yanıtYanıtla
geberrmedi imralı fahişesibgt4488@hotmail.com:

toplar da mı prostat olur

14
15
yanıtYanıtla
aydınlımusti.ylmz@outlokk.com:

niye ameliyat ettiniz ki bıraksaydınız orada geberseydi !

16
9
yanıtYanıtla
vanlıcan65_@hotmail.com:

hepniz kurban olun tırnagına sizin gibi hizbullah katilerine benziyorsunuz

8
16
yanıtYanıtla
adalet türkoğluprohacking@hotmail.com:

ekmeğini ye vatanın suyunu için buradan konuş delikanlısın ya

yanıt0
yanıt0
bu gay ölürabkart-18@hotmail.com:

toplar da mı prostat olur

11
13
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title