Haberler

O Ses Türkiye'de Hangi Jüri Üyesinin Döneceğini Önceden Bildi

Güncelleme:

O Ses Türkiye'ye İstanbul'dan katılan Tuğçe Tellioğlu yarışmaya gelmeden önce hangi jüri üyesinin kendisini seçeceğini bildiğini söyleyince yarışmada keyifli dakikalar yaşandı.

Yarışmaya İstanbul'dan katılan Tuğçe Tellioğlu seslendirdiği 'Boş Çerçeve' isimli parçayla jüri üyesi Murat Boz ve Atena Gökhan'ı döndürmeyi başardı.

GELİN AYAKKABISININ ALTINA İKİ İSMİ YAZDI

Herkesi şaşırtan olay ise yarışmacı Tuğçe'nin kendisini seçecek jüri üyelerini önceden bildiğini söylemesi oldu. Yarışmacı, gelin olan kızların bekar arkadaşlarının isimlerini ayakkabılarının altına yazmalarına benzer şekilde bir şey düşündüğünü söyledi. Yarışmada birlikte çalışmak istediği Gökhan ve Murat Boz'un isimlerini gelin ayakkabısının altına yazdığını anlatan yarışmacı iki ismin de bir saat içinde silindiğini belirtti. Böyle bir totem yaparak bunun gerçekleştiğini görmenin kendisini çok mutlu ettiğini anlatan yarışmacının bu sözlerine jüri üyeleri de çok şaşırdı.

27 yaşındaki yarışmacı, O Ses Türkiye'deki yoluna Murat Boz'un takımında devam edecek.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Murat Boz İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title