Haberler

Nusret Gökçe Kimdir ve Kaç Yaşında?

Kendine has tuz atma hareketiyle neredeyse tüm dünyada tanınan Nusr-Et Restoranlarının sahibi Nusret kimdir? Nusret Gökçe nereli ve boyu kaç?

Et restoran zincirinin sahibi, ikonik Nusret Gökçe gündeme gelmeye devam ediyor. Peki, Nusret Gökçe kimdir? Nusret kaç yaşında? Nusret Gökçe biyografisi ve hayatı hakkında tüm gelişmeler haberimizde…

NUSRET GÖKÇE KİMDİR?

Nusret Gökçe, 1983 yılında Erzurum'da dünyaya geldi. Türk kasap, şef ve lokantacı olan Gökçe, et pişirme ve tuzlama şekli nedeniyle ''Salt Bae'' adıyla anılarak bir fenomen halini aldı.

Nusret Gökçe Kimdir?

Nusret Gökçe Kimdir?

NUSR-ET STEAKHOUSE ADINDA KENDİ MARKASINI OLUŞTURDU

Gökçe, iki yaşındayken ailesiyle Darıca'ya yerleşti. Altıncı sınıftayken öğrenimini yarıda bıraktı ve kasaplığa başladı. 2010'da Nusr-et Steakhouse adlı kendi markasını oluşturdu. 2007 yılında İstanbul İstinye Park'ta Günaydın Restoran'da kasap ve restoran işinde çalıştı. Kasaplıkta kendini geliştirebilmek adına Amerika, Japonya gibi birçok ülkeye gitti.

Nusret Gökçe Kimdir?Nusret ve J Balvin

FERİT ŞAHENK ORTAK OLDU

Yurt dışında gördüklerini Türkiye'de uygulamanın yollarını arayan Nusret, 2010 yılında New York'a giderek bir restoranda çalıştı. Daha sonra İstanbul'a gelerek Mithat Erdem ile birlikte ortak Nusr-Et adında dükkan açtı. Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk de ortaklardan biri oldu. Kısa bir sürede işin ustası olduğunu kanıtlayarak dünyanın değişik yerlerine kasap ve restoran açtı.

Nusret Gökçe Kimdir?

Nusret Gökçe Kimdir?

Nusret Gökçe Kimdir?

Nusret Gökçe Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (3)

çebiç:

Bence Nusret, insanın kendine yakışanı giymesidir. . . .

2
0
yanıtYanıtla
ÜMİT yaşar:

Yolun açık olsun ecim

1
0
yanıtYanıtla
Ayse esmeli:

Masallah sana nusret taktir ediyorum seni!!!!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title