Haberler

Nusaybin'de Şehit Olan Uzman Çavuş Mehmet Kılınç'ın Babaevi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehidin babaevinden genel görüntü Şehidin babaevine Türk bayrağı asılması Şehidin ailesinden detay görüntüler Nusaybin'deki terör operasyonları Operasyonda PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kılınç'ın Malatya'daki babaevine acı haber ulaştı Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç'ın babaevine acı haber ulaştı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehidin babaevinden genel görüntü

Şehidin babaevine Türk bayrağı asılması

Şehidin ailesinden detay görüntüler Nusaybin'deki terör operasyonları

Operasyonda PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kılınç'ın Malatya'daki babaevine acı haber ulaştı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç'ın babaevine acı haber ulaştı.

Şehit Kılınç'ın Yeşilyurt ilçesine bağlı Gözene Mahallesi'ndeki babaevine giden askeri yetkililer, sağlık ekipleri eşliğinde, acı haberi baba Tayyar ile anne Nazife Kılınç'a verdi.

Anneler Günü'nde oğlunun şehit haberini alan Nazife ile baba Tayyar Kılınç, gözyaşlarına boğuldu.

Şehit haberinin duyulmasının ardından, babaevine Türk bayrağı asıldı.

Ailenin 3 erkek ve bir kız çocuğundan en büyüğü olduğu öğrenilen Mehmet Kılınç'ın kardeşi Ahmet Kılınç'ın da Giresun'da uzman çavuş olduğu, Ali Kılınç'ın ise Ankara'da vatani görevini yerine getirdiği belirtildi.

Şehidin eşi Ceyda Kılınç'ın da hamile olduğu öğrenildi.

Şehidin naaşı, yarın memleketi Malatya'da toprağa verilecek.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan 2 asker, kaldırıldıkları Nusaybin Devlet Hastanesi'nde şehit olmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Kılınç Ahmet Kılınç Nusaybin Malatya Politika Güncel Haberler

title