Haberler

Son dakika! Nusaybin'de eylem hazırlığındaki canlı bomba güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi

Güncelleme:

Son dakika! Mardin'in Nusaybin ilçesinde bombalı eylem hazırlığındaki Suriye uyruklu terörist güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi. Canlı bomba şüphelisinin üzerinde 2.5 kilo patlayıcı olduğu belirlendi.

İçişleri Bakanlığı, Mardin'in Nusaybin ilçesinde polis ekiplerinin durumundan şüphelenerek durdurmak istediği şahsın, üzerindeki bombayı patlatmaya çalışması üzerine güvenlik personeli tarafından etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Son dakika! Nusaybin'de eylem hazırlığındaki canlı bomba güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi

Bakanlık'tan yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı;

''Mardin Nusaybin ilçe merkezinde polis ekiplerince durumundan şüphelenilerek durdurulmak istenen şahıs, üzerindeki bombayı patlatmaya çalışması üzerine görevli personel tarafından etkisiz hale getirildi.

Son dakika! Nusaybin'de eylem hazırlığındaki canlı bomba güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi

EMNİYET GÜÇLERİNE DOĞRU KOŞTU

Olay sabah saatlerinde meydana geldi. Eylem hazırlığı içerisindeki terörist, polisin dur ihtarına ve havaya ateş açmasına rağmen elindeki bombayla emniyet güçlerine doğru saldırı amacıyla koşmaya başlaması üzerine ölü olarak ele geçirildi.

UZMAN EKİPLERCE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Operasyon sonrası olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, bomba uzman ekiplerce etkisiz hale getirildi.''

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nusaybin Mardin Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

tarafsızgörüş:

Eskiden her köşede bombayı patlatıyorlar dı. Şimdi yakayı ele veriyor ve geberiyorlar. Bunu hazmedeyenlker de habire devlete ekonomi, yangın onu bunu bahane edip saldırıyor.

169
120
yanıtYanıtla
Ramazan Demir:

Böyle haberlerle , Ekonomi ve İşsizliği yok edemezler.

yanıt37
yanıt48
bekir yapici:

hükümet devlet degildir önce bunu ögren hükümetler devleti yönetmeye devamini islerligini saglamaya talip olmus siyasetciler politikacilardir devlet dedigimiz ise Türkiye cumhuriyeti devletidir politikacilar siyasetciler hükümetler 100 yildir oldugu gibi gelir gider kimisi yok olur kiminin ismi bile hatirlanmaz ama Türkiye cumhuriyeti devleti sonsuza dek ayakta kalir.

yanıt15
yanıt2
Sercan Gulce:

Tarafsiz görüş yazmış bide kullanıcı adına. Haha. Ekonomi ve yangın olaylarında kötü bir yönetim varsa eleştirmek bu halkın en doğal hakki. Desteklemesini bildiğin gibi eleştirmesini bilmezsen at gözlüğü takmış beygirden farkın kalmaz.

yanıt22
yanıt14
isa dalaman:

eskiden derken hangi zamandan 20 sene öncemi ? chp zamaznında mı ? anap dsp dyp zamanında mı ? aynı iktidar zamanında patlıyordu.sanırım 8 li yaşlardasın ..Bilgilendireyim istedim. 28 Temmuz 2021 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 31551 KANUN TURİZMİ TEŞVİK KANUNU İLE BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN Kanun No. 7334 Kabul Tarihi: 18/7/2021 bir aç oku bakayım resmi gazeteyi

yanıt8
yanıt14
Hüseyin Dağdeviren:

Alın size mülteci politikanız.

216
50
yanıtYanıtla
Fakır:

nede güzel gebermiş yatıyor. darısı diğerlerinin başına.

195
8
yanıtYanıtla
Suskun Demir:

evet din kardeş patlamış:)))))

88
64
yanıtYanıtla
Hakan :

Haberde henüz hangi terör örgütüne mensup olduğu yazmıyor. Buna rağmen dine bağlamanız biraz saplantılı olmuşş.

yanıt24
yanıt15
Orhan Dik :

Suriye uyruklu "terörist", Irak uyruklusu da var, Fransız uyruklusu da var. Türkiye uyruklusu da var. Terörist bu. Dini bütün olsa bombacı olmaz.

yanıt42
yanıt6
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title