Haberler

Nurolbank, Wbc'den 10 Milyon Dolar Kredi Aldı

NUROLBANK, Türkiye'de küçük ve orta ölçekli işletmelere (KOBİ) hizmet veren faktoring şirketlerini desteklemek için ABD'nin önde gelen finans kuruluşu WorldBusiness Capital'den (WBC) OPIC garantili 10 milyon dolar kredi aldı.

NUROLBANK, Türkiye'de küçük ve orta ölçekli işletmelere (KOBİ) hizmet veren faktoring şirketlerini desteklemek için ABD'nin önde gelen finans kuruluşu WorldBusiness Capital'den (WBC) OPIC garantili 10 milyon dolar kredi aldı.

Toplam 10 yıl vadeli olarak Nurolbank'a verilen ve 5 milyon doları Sermaye Benzeri Kredi nitelikli olan kredinin maliyeti ise 3 aylık libor + 5.65. ABD menşeli şirketlerin farklı ülkelerde yatırım yapmasına destek olan Denizaşırı Özel Yatırım Kurumu (OPIC) tarafından da onaylanan kredinin KOBİ'lerin rekabet gücünü artıracağına inandıklarını belirten Nurolbank CEO'su Özgür Altuntaş krediyle ilgili şunları söyledi:

"WorldBusiness Capital'den OPIC garantili aldığımız uzun vadeli ve Sermaye Benzeri kredinin, bankamızın uluslararası bağlarını geliştirmek ve işimizin sürekli büyümesine temel oluşturmak için atılmış önemli bir adım olduğuna inanıyoruz."

WBC Avrasya/Afrika Kredileri Genel Müdür Yardımcısı Rob Monyak da, Nurolbank'ın Türkiye'deki yeni ortakları olmasından ötürü mutlu olduklarını belirtti. Monyak; Nurolbank, güçlü bir finansal kurum olarak zorlu makroekonomik koşullarda da başarılı olmayı bilmiştir. Pazar fırsatlarına hızlı cevap verebilen bir finans kurumu olarak Nurolbank'a güvenimiz tam" dedi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title