Haberler

Nurettin Topçu Maarif Politikaları Okulu Açıldı

Erdemli Yöneticiler Akademisi Derneği (EYAD), yazar Nurettin Topçu anısına "Nurettin Topçu Maarif Politikaları Okulu"nu açtı.

Erdemli Yöneticiler Akademisi Derneği (EYAD), yazar Nurettin Topçu anısına "Nurettin Topçu Maarif Politikaları Okulu"nu açtı.

Okulun açılışı Başkent Öğretmenevi Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Törene Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı ve EYAD Genel Başkanı Halil Etyemez'in yanı sıra milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Törenin açılış konuşmasını geçekleştiren Etyemez, "'Topçu millet ruhunu yapan maariftir' der. Maarifin düşmesi milletin ruhunu yere serer. Maarife değer vermemek millet ruhumuzun yıkılışını hazırlar. Maarif hangi yönde ilerlerse millet ruhu da onun arkasından gider" diye konuştu.

Etyemez'in konuşmasının ardından "Nurettin Topçu Maarif Politikaları Okulu"nun ilk dersi gerçekleştirildi. Prof. Dr. Sadettin Ökten "Nurettin Topçu, Maarifimiz ve Medeniyetimiz" konulu ders verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Başkent Öğretmenevi Nurettin Topçu Halil Etyemez Erdemli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title