Haberler

Nuray Hafiftaş ile Türkü Şöleni

Güncelleme:

Nuray Hafiftaş, türküseverlerle tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti çekti.

Bursa Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü'nün Şubat ayı konserinde sahneye çıkan ünlü sanatçı Nuray Hafiftaş, türküseverlerle tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti çekti.

Tayyare Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde, Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü İcra Heyeti, Altan Göl'ün şefliğinde Türkiye'nin farklı yörelerine özgü türküler söyledi. Sanatseverlerden yoğun ilgi gören konser, ünlü sanatçı Nuray Hafiftaş'ı da Bursa'da sevenleriyle bir araya getirdi. Halk dansları gösterileriyle renklenen konserde, Hafiftaş, Bursa için özel olarak hazırladığı repertuarıyla büyük ilgi gördü.

Samimi tavırlarıyla da hayranlarının gönlüne taht kuran Hafiftaş, dinleyicilerine tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti çekti. Ünlü sanatçı, Bursa'da konser vermenin mutluluğunu yaşadığını da söyledi. Keyifli konserin sonunda Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Enver Karakoç ile Kültür Şube Müdürü Nur Çakır, sanatçıları çiçek vererek tebrik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nuray Hafiftaş Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title